Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου 2023

«Nα ενισχυθεί η Λαϊκή Συσπείρωση παντού» το κάλεσμα της υποψήφιας Δήμαρχου Λεβαδέων κας Λαμπρινή Γερονικολού - Την Πέμπτη 5 Οκτώβρη, ώρα 8.30 μ.μ., η κεντρική προεκλογική συγκέντρωση και ομιλία στην Πλατεία Εθνικής Αντίστασης

 






Την Δευτέρα 25/09 πραγματοποιήθηκαν με επιτυχία και παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου της Λαϊκής Συσπείρωσης στη Λιβαδειά.

Η υποψήφια Δήμαρχος Λεβαδέων, Λαμπρινή Γερονικολού, ευχαρίστησε όλους τους αγωνιστές που συμμετέχουν στα ψηφοδέλτια της Λαϊκής Συσπείρωσης αλλά και όλους όσους στηρίζουν το συνδυασμό και τους κάλεσε στην τελική ευθεία μέχρι τις εκλογές της 8ης  Οκτώβρη «να δώσουμε όλοι μαζί τη μάχη ώστε η Λαϊκή Συσπείρωση να αναδειχθεί ως η επόμενη δημοτική αρχή»!

Μίλησε για τον ενιαίο χαρακτήρα της μάχης των δημοτικών και περιφερειακών εκλογών και κάλεσε «να ενισχυθεί η Λαϊκή Συσπείρωση παντού»!

Τόνισε ότι η ειδοποιός διαφορά ανάμεσα στη Λαϊκή Συσπείρωση και τις άλλες παρατάξεις είναι ότι «η Λαϊκή Συσπείρωση πάλεψε και παλεύει διαχρονικά μέσα και έξω από τα δημοτικά συμβούλια στηρίζοντας στην πράξη κάθε λαϊκή διεκδίκηση και αυτό θα συνεχίσει να κάνει και ως η επόμενη δημοτική αρχή, με μόνο γνώμονα το συμφέρον των πολλών, του λαού της πόλης και της ευρύτερης περιοχής, κόντρα στα συμφέροντα των λίγων»!

Η υποψήφια Δήμαρχος καυτηρίασε το χαμηλό επίπεδο πολιτικού διαλόγου και τις ανέξοδες αψιμαχίες που στόχο έχουν να κρύψουν την απόλυτη στρατηγική ταύτιση των παρατάξεων που από κοινού -κρυφά ή φανερά- στηρίζουν ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ, μαζί με εθνικιστικά ακροδεξιά στοιχεία. «Ο φτηνός εντυπωσιασμός με φαντασμαγορικά δήθεν προγράμματα θα αποτελέσουν μετά βεβαιότητας κενό γράμμα όπως συμβαίνει διαχρονικά με τις προεκλογικές υποσχέσεις που δεν στηρίζονται σε πραγματικό αγώνα προσφοράς και διεκδίκησης» τόνισε.

Αναφέρθηκε επίσης στα έργα που αποτελούν προτεραιότητα για τη Λαϊκή Συσπείρωση και που θα διεκδικηθούν μαζί με το λαό, στα έργα ουσίας και όχι βιτρίνας, όπως αυτά που αφορούν στην αντιπυρική, αντιπλημμυρική και αντισεισμική προστασία του Δήμου μας από άκρη σε άκρη, τα σοβαρά αρδευτικά και έργα αγροτικής οδοποιίας, την μάχη ενάντια στην επέλαση των ΑΠΕ και μια σειρά έργων που περιγράφονται στη διακήρυξη της Λαϊκής Συσπείρωσης Λιβαδειάς.

Τέλος η υποψήφια Δήμαρχος έδωσε τον τόνο των ημερών που απομένουν και κάλεσε όλες και όλους να δώσουν τη μάχη με τα ψηφοδέλτια της Λαϊκής Συσπείρωσης μέχρι και τις κάλπες, ανανεώνοντας το ραντεβού για την κεντρική προεκλογική συγκέντρωση και ομιλία, την Πέμπτη 5 Οκτώβρη, ώρα 8.30 μ.μ., στην Πλατεία Εθνικής Αντίστασης στη Λιβαδειά!

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: