Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου 2023

Με πλήθος κόσμου έγιναν τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του συνδυασμού «Συμφωνία Προοπτικής» του υποψήφιου Δημάρχου Γιάννη Ταγκαλέγκα

 


Πραγματοποιήθηκαν την περασμένη Τρίτη, τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του αυτοδιοικητικού συνδυασμού “Συμφωνία Προοπτικής”, του υποψήφιου Δημάρχου Γιάννη Ταγκαλέγκα, στη Λιβαδειά

Ο νυν Δήμαρχος και εκ νέου υποψήφιος, Γιάννης Ταγκαλέγκας, μέσα σε πλήθος κόσμου στον απολογιστικό του λόγο, αναφέρθηκε στο έργο της τετραετίας 2019 – 2023, εκτοξεύοντας ταυτόχρονα πυρά εναντίον της συμμαχίας της προηγούμενης δημοτικής αρχής και του συνδυασμού «Αλλάζουμε Σελίδα».

Ο κ. Ταγκαλέγκας, ολοκληρώνοντας την ομιλία του, κάλεσε παλιούς και νέους συνοδοιπόρους να ταυτίσουν την προεκλογική και μετεκλογική τους δράση με 7 λέξεις:

Αλήθεια, Συνεργασία, Ενσυναίσθηση, Αλληλεγγύη, Δικαιοσύνη, Αξιοπιστία, Ηθική.

Να μιλήσουν με ειλικρίνεια στους δημότες της Λιβαδειάς.

Να εμπιστευτούν βαθιά ο ένας τον άλλον και να συνεργαστούν για την συνέχιση του έργου τους και φυσικά την επίλυση καθημερινών προβλημάτων.

Να ακούσουν τον διπλανό τους, τον συμπολίτη τους και να μπουν στην θέση του, ώστε να μπορούν να διώξουν με πράξεις τους φόβους και τις ανησυχίες τους, και φυσικά να ικανοποιήσουν τις ανάγκες του, πάντα με γνώμονα την κοινωνική και τοπική δικαιοσύνη. Με Ενσυναίσθηση, Αλληλεγγύη και Δικαιοσύνη λοιπόν.


Να μην τάξουν λαγούς με πετραχήλια, να μην  υποσχεθούν ότι έχουν μαγικές λύσεις, να διαφυλάξουν την αξιοπιστία τους και να μιλήσουν με ρεαλισμό στον κόσμο. Να μιλήσουν πάνω στην βάση πραγματικών ζητημάτων και ρεαλιστικών λύσεων.

Και το σημαντικότερο, όσο και να προκληθούν, να μην χαμηλώσουν το επίπεδο της πολιτικής και κοινωνικής δράσης τους.

Στο τέλος της ομιλίας του παρουσίασε στο κοινό τους υποψήφιους και τις υποψήφιες του δημοτικού συνδυασμού, υποσχόμενος ότι η επόμενη τετραετία θα αποτελέσει την περίοδο ολοκλήρωσης του έργου και του οράματος της Συμφωνίας Προοπτικής.








Δεν υπάρχουν σχόλια: