Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου 2023

Ιωάννα Καρατσώλη: Μια «πολύτιμη σύμβουλος» για τον αγροτικό κόσμο, διεκδικεί μια θέση στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Λεβαδεών!


Σε μια περιοχή όπου οι αγρότες αποτελούν την πλειοψηφία του κόσμου και η ορθή συνεργασία με εκείνους επηρεάζει άμεσα την τοπική οικονομία,  τραπεζικά στελέχη όπως η κα Ιωάννα Καρατσώλη αποτελούν πολύτιμοι σύμμαχοι για την κοινωνία μας. Μια δυναμική γυναίκα, με γνώσεις, σταθερή πορεία και αποτελεσματικότητα στην δουλειά της, μια μητέρα και κοινωνικά δραστήρια πολίτης, ήρθε η ώρα να δοκιμαστεί και στον α` βαθμό αυτοδιοίκησης, θέτοντας υποψηφιότητα με τον Συνδυασμό του κ. Γιάννη Ταγκαλέγκα «Συμφωνία Προοπτικής» στον Δήμο Λεβαδεών.

 «Η απόφασή μου να ασχοληθώ με τα κοινά, πηγάζει από το αίσθημα  προσφοράς που με διακατέχει και την επιθυμία μου να βοηθήσω ενεργά στην επίλυση προβλημάτων ζωτικής σημασίας για τους δημότες. Πιστεύω ότι η κοινωνία μας έχει ανάγκη από την ανάληψη σημαντικών δράσεων και ο πολιτισμός και η ιστορία του Δήμου μας, από καινοτόμες ιδέες ανάδειξης. Με τον Γιάννη Ταγκαλέγκα συμφώνησα με προοπτική για ένα καλύτερο αύριο! Για ένα Δήμο που αξίζει να ζεις!» δηλώνει η κα Καρατσώλη, στην τελική ευθεία για τις Δημοτικές Εκλογές της 8ης Οκτωβρίου 2023.

 Για να την γνωρίσουμε καλύτερα…

Η  κα Ιωάννα Καρατσώλη είναι απόφοιτος της Φιλοσοφικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και έχει εργαστεί στην ιδιωτική εκπαίδευση, μεταξύ άλλων και ως εκπαιδεύτρια ενηλίκων, και έχει συμμετάσχει ως Συντονίστρια σε Ευρωπαϊκά προγράμματα ανταλλαγής νέων. Από το 2002 εργάζεται ως τραπεζική υπάλληλος και από το 2012 έως και σήμερα είναι διευθύντρια Τράπεζας. Η Ιωάννα διαμένει στο Μαυρονέρι Βοιωτίας, είναι παντρεμένη με τον Νίκο Γεωργατσέλο και έχουν αποκτήσει μαζί δύο υπέροχους γιους, τον Αδαμάντιο – Παναγιώτη και τον Βασίλη.




Δεν υπάρχουν σχόλια: