Τρίτη 1 Αυγούστου 2023

O υποψήφιος Δήμαρχος Ορχομενού κ. Γιώργος Τζαβάρας δεν θέλει να «εντυπωσιάσει» τον αγροτικό κόσμο – Τον ξέρει, τον πονάει και καταθέτει δύο ρεαλιστικές προτάσεις στην κορύφωση της αρδευτικής περιόδου!

 


Εδώ και πολλές ημέρες η τοπική μας κοινωνία και ιδιαίτερα ο αγροτικός κόσμος είναι ανάστατος εξαιτίας της έλλειψης νερού σε περιοχές του Ορχομενού και του Αγίου Δημητρίου.

 Ο επικεφαλής της παράταξης «Ενότητα, με το βλέμμα στο μέλλον», ήταν παρών σε όλες τις συναντήσεις, συμμετείχε και τοποθετήθηκε, πάντοτε με στόχο την εξεύρεση λύσεων ικανών να βοηθήσουν αυτή την ώρα του αγρότες μας, με σοβαρότητα και μακριά από επικοινωνιακά παιχνίδια και εντυπωσιασμούς για καθαρά προεκλογικές εντυπώσεις 

Ύστερα, δε, και από την χθεσινή παρουσία του Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας κ. Φάνη Σπανού και της Αντιπεριφερειάρχη ΠΕ Βοιωτίας κας Φανής Παπαθωμά στο Δήμο Ορχομενού, ο υποψήφιος Δήμαρχος Ορχομενού κ. Γιώργος Τζαβάρας έκανε την ακόλουθη δήλωση: 

«Κατά τη διάρκεια σύσκεψης μεταξύ του Περιφερειάρχη κ. Σπανού, της Αντιπεριφερειάρχη κας Παπαθωμά στο γραφείο της Δημάρχου κας Καραλη συμφωνήθηκε να υπάρξει συνεργασία μεταξύ τους ώστε να αντιμετωπιστεί με τις δυνατόν λιγότερες απώλειες το καυτό ζήτημα της άρδευσης των κτημάτων των αγροτών έστω και την ύστατη ετούτη ώρα.

Μια συνεργασία την οποία είχα ζητήσει εξαρχής γιατί χωρίς αυτή, μακριά από καταγγελίες και άλλα διάφορα που ακούστηκαν τον τελευταίο καιρό στην αίθουσα του Δ.Σ, λύσεις δεν μπορούν να δοθούν.

Μετά το πέρας της σύσκεψης ακολούθησε διάλογος με τους αγρότες στην αίθουσα του Δ.Σ. 

Κατά τη συζήτηση μου δόθηκε η δυνατότητα να αναπτύξω τις απόψεις μου και να κάνω και δύο συγκεκριμένες προτάσεις για την όσο το δυνατόν πιο γρήγορη αντιμετώπιση του προβλήματος. 

Η μία αφορούσε τη λειτουργία και του πέμπτου μοτέρ στον Μόρνο και όχι τη λειτουργία της Χ.Ρ 3 του ΤΟΕΒ Χαιρώνειας γιατί θα έχει ως αποτέλεσμα την περαιτέρω πτώση των Πηγών των Χαρίτων.

Η δεύτερη πρόταση που έκανα ήταν να σταματήσει το κλειστό Ορχομενού για λίγες μέρες ώστε να ενισχυθούν οι λείψεις στον Ορχομενό και στον Άγιο Δημήτριο.

 Ελπίζω να αξιολογηθούν θετικά και να δοθεί λύση». 

Δεν υπάρχουν σχόλια: