Σάββατο 19 Αυγούστου 2023

Ο Λειβαδίτης κ. Δημήτρης Μαλούχος στο ανανεωμένο ψηφοδέλτιο του κ. Φάνη Σπανού στη Βοιωτία

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Με μεγάλη χαρά και υψηλή διάθεση προσφοράς, συστρατεύομαι στο πλευρό του Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας και εκ νέου Υποψηφίου Περιφερειάρχη, Φάνης Σπανός, προκειμένου να δώσω μαζί του τη μάχη των επερχόμενων Περιφερειακών εκλογών.

Ως ο νεότερος εκ των υποψηφίων, αποτελεί μεγάλη τιμή η συμμετοχή μου στο ψηφοδέλτιο της Περιφερειακής Ενότητας Βοιωτίας, ενώ παράλληλα αποτυπώνεται στην πράξη η εμπιστοσύνη του Φάνη Σπανού στη νέα γενιά.
Μοναδική μου φιλοδοξία είναι η αταλάντευτη θέλησή μου να εκφράσω τις ανησυχίες και τους προβληματισμούς των Βοιωτών συμπολιτών μου.
Με νεανική ορμή αλλά και με συγκεκριμένες θέσεις, με επίγνωση των προβλημάτων του νομού μας, ειδικότερα των δυσκολιών που αντιμετωπίζουν οι νέοι από όλο το φάσμα της κοινωνικής και επαγγελματικής ζωής, θα προσπαθήσω να συμβάλω τα μέγιστα στην κοινή προσπάθεια του συνδυασμού μας.
Το επόμενο διάστημα θα μιλήσουμε για τα σημαντικά βήματα προόδου, αλλά και τα έργα που έχουν γίνει στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας την προηγούμενη τετραετία, καθώς και όσα πολλά ακόμη πρέπει και μπορούν να γίνουν.
Καλή επιτυχία και καλό αγώνα σε όλους τους συνυποψηφίους μου!
Επιμένουμε στην Καρδιά της Ελλάδας!

Δεν υπάρχουν σχόλια: