Τρίτη 2 Αυγούστου 2022

Αυγουστιάτικη Πανσέλληνο στον Ορχομενό - Ελεύθερη είσοδος

 

Κάθε χρόνο η πανσέληνος του Αυγούστου, σκηνογραφεί τους χώρους που φωτίζει, με τις πιο δυνατές και ποιητικές εικόνες, δημιουργώντας αξιομνημόνευτες στιγμές, ειδικά στους αρχαιολογικούς χώρους που ανοίγουν για να υποδεχθούν μουσικές εκδηλώσεις.
Φέτος, στο Αρχαιολογικό Πάρκο Ορχομενού, ο Δήμος Ορχομενού επέλεξε να υποδεχθεί αυτή τη νύχτα με τραγούδια του στιχουργού Παρασκευά Καρασούλου, ερμηνευμένα από τον νέο και ταλαντούχο ερμηνευτή Θοδωρή Νικολάου, σε μια μοναδική μουσική παράσταση που επιμελήθηκε ο ίδιος ο στιχουργός.
Δίπλα στη Μικρή πατρίδα, στο Αν, στο Δυο μέρες μόνο, στο Εφτά ζωές, στον εαυτό του παιδί, στους Δον Κιχώτες, το γεμάτο φεγγάρι του Αυγούστου, θα φωτίσει ζωντανεύοντας τον χώρο, με μουσικές και τραγούδια αγαπημένα και διαχρονικά που φέρουν την υπογραφή του στιχουργού αλλά και άλλων σημαντικών ελλήνων δημιουργών.
Τον Θοδωρή Νικολάου επί σκηνής, θα συνοδεύουν δύο σολίστες μουσικοί: ο Χρίστος Θεοδώρου στο πιάνο και η Έλλη Φιλίππου στο τσέλο. Την ενορχήστρωση της παράστασης υπογράφει ο Χρίστος Θεοδώρου και την καλλιτεχνική επιμέλειά της ο Παρασκευάς Καρασούλος.
Ο Δήμος Ορχομενού σας προσκαλεί την Παρασκευή 12 Αυγούστου στις 21.00, στο Αρχαιολογικό Πάρκο Ορχομενού σε ένα μοναδικό μουσικό καλωσόρισμα της Αυγουστιάτικης πανσελήνου.

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ:
Τίτλος: Τραγούδια του Φεγγαριού
Επιμέλεια προγράμματος: Παρασκευάς Καρασούλος
Ερμηνεύει ο Θοδωρής Νικολάου
Συμμετέχουν οι μουσικοί:
Χρίστος Θεοδώρου | πιάνο
Έλλη Φιλίππου | τσέλο
HMEΡOMHNIA: Παρασκευή 12 Αυγούστου 2022, 21.00
ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟ ΠΑΡΚΟ ΟΡΧΟΜΕΝΟΥ
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ


Δεν υπάρχουν σχόλια: