Πέμπτη 11 Αυγούστου 2022

Ανακοίνωση για την λειτουργία του Λαϊκού Φροντιστηρίου στην Λιβαδειά

 


 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΚΑΛΕΣΜΑ

ΠΡΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΓΟΝΕΙΣ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΛΑΪΚΟΥ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟΥ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ

ΣΤΗΝ ΛΙΒΑΔΕΙΑ

Το Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Λιβαδειάς για άλλη μια χρονιά θα οργανώσει την λειτουργία του πετυχημένου θεσμού του Λαϊκού Φροντιστηρίου Αλληλεγγύης, με τη βοήθεια και τη στήριξη εκπαιδευτικών της περιοχής.

Η ολομέτωπη επίθεση που δέχεται η εργατική τάξη με τα αντεργατικά μέτρα που εφαρμόζονται, το κόστος ζωής που ολοένα και μεγαλώνει, η ακρίβεια, ο πόλεμος, η ενεργειακή φτώχεια έρχονται να προστεθούν στο ήδη δυσβάστακτο κόστος της εκπαίδευσης των παιδιών μας. Για άλλη μια χρονιά, όλα θα φορτωθούν στις πλάτες των εργαζομένων, αυξάνοντας το ποσοστό των παιδιών της εργατικής τάξης που εγκαταλείπουν το σχολείο!

Όπως με την πανδημία, έτσι και με την μόρφωση των παιδιών μας, όλα αποτελούν «ατομική» μας ευθύνη!

Όπλο μας η αλληλεγγύη!

Καλούμε όλους τους εκπαιδευτικούς - άνεργους, εν ενεργεία ή συνταξιούχους-  που θέλουν να βοηθήσουν, να επικοινωνήσουν μαζί μας και να κάνουν το Λαϊκό Φροντιστήριο Αλληλεγγύης και δική τους υπόθεση. Κάθε εκπαιδευτικός που κάνει το βήμα να συμμετέχει αποτελεί παράδειγμα αληθινού παιδαγωγού. Είναι δείγμα πραγματικής ταξικής αλληλεγγύης σε όσους δοκιμάζονται από την αντιλαϊκή κι αντιεκπαιδευτική πολιτική όλων των κυβερνήσεων διαχρονικά.

Καλούμε όλους τους γονείς των λαϊκών οικογενειών, είτε είναι μέλη του Σωματείου μας είτε όχι,  να έρθουν σε επαφή μαζί μας και να εγγράψουν τα παιδιά τους. Στεκόμαστε  στο πλευρό όσων το έχουν ανάγκη, αυξάνοντας με απαιτητικότητα  τη δράση του Λαϊκού Φροντιστηρίου και προσπαθούμε  να δημιουργήσουμε  όρους και προϋποθέσεις ώστε οι μαθητές και οι μαθήτριες  να συνεχίσουν να ονειρεύονται το μέλλον τους. Οι επιτυχίες των μαθητών και μαθητριών μας τα προηγούμενα χρόνια το αποδεικνύουν!

Καλούμε επίσης τα σωματεία και τους φορείς της περιοχής μας να στηρίξουν με κάθε τρόπο αυτήν την προσπάθεια και να ενημερώσουν τα μέλη τους .

Στόχος μας δεν είναι σε καμία περίπτωση να υποκατασταθεί το Δημόσιο Σχολείο. Το Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων παλεύει για πραγματικά Δημόσιο-Δωρεάν-12χρονο σχολείο που θα μορφώνει ολόπλευρα και δεν θα εξοντώνει, ώστε να μην απαιτούνται κανενός είδους επιπλέον φροντιστήρια και μαθήματα.

Δυναμώνουμε τον αγώνα για μόρφωση, δουλειά και ζωή με δικαιώματα!

Τηλ. Επικοινωνίας:  6934271304

Δεν υπάρχουν σχόλια: