Κυριακή 7 Αυγούστου 2022

Δήμος Καρπενησίου: Με απόλυτη επιτυχία και πλήθος κόσμου ολοκληρώθηκαν οι διήμερες εκδηλώσεις μνήμης προς τιμήν του ήρωα Μάρκου Μπότσαρη

 



Με απόλυτη επιτυχία και πλήθος κόσμου ολοκληρώθηκαν οι διήμερες εκδηλώσεις μνήμης προς τιμήν του ήρωα Μάρκου Μπότσαρη, οι οποίες κορυφώθηκαν με την "Τελευταία Νύχτα" Αναπαράσταση της Μάχης του Κεφαλόβρυσου.

Στο ηρωικό Κεφαλόβρυσο αφού αποτίσαμε τις δέουσες τιμές στον ήρωα, ο Δήμαρχος Καρπενησίου Νίκος Σουλιώτης, εκφώνησε τον πανηγυρικό λόγο της ημέρας και ακολούθησε η μεγάλη πομπή των Πολιτιστικών Σωματείων και Φιλαρμονικών. Η αυλαία των εκδηλώσεων έπεσε με το θεατρικό πολυμεσικό δρώμενο όπου με τη συμμετοχή δεκάδων εθελοντών από τον Πολιτιστικός Σύλλογος Καρπενησίου, τον Πολιτιστικό Σύλλογο Παναγίας, τον Όμιλο Φίλων Ιστορικής Φορεσιάς και Οπλισμού "Ο Λιάρος" και άλλων φιλοξενούμενων συλλόγων, παρουσιάστηκε η επίθεση του Μάρκου Μπότσαρη, η θυσία και ο ηρωικός του θάνατος. Πολλά συγχαρητήρια σε όλους τους πρωταγωνιστές του δρώμενου και των διήμερων τιμητικών μας εκδηλώσεων.

'Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσους συνέβαλαν για την πραγματοποίησή τους'' δήλωσε ο Δήμαρχος Καρπενησίου και Πρόεδρος της ΠΕΔ Στερεάς Ελλάδας κ. Νίκος Σουλιώτης.







Δεν υπάρχουν σχόλια: