Δευτέρα 22 Αυγούστου 2022

«LAMIA EXPO» : Στο site της Έκθεσης www.lamiaexpo.gr μπορείτε αν βρείτε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε!

 


Στο site της Έκθεσης www.lamiaexpo.gr μπορείτε αν βρείτε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για την συμμετοχή σας στην έκθεση Lamia Expo, η οποία πραγματοποιείται από τις 23 ως τις 28 Σεπτεμβρίου 2022, στις εγκαταστάσεις της Πανελλήνιας Έκθεσης Λαμίας.

Για τις επιχειρήσεις που επιθυμούν να συμμετέχουν θα βρείτε τους επαγγελματικούς τομείς που συμπεριλαμβάνει η έκθεση, την κάτοψη του χώρου της Πανελλήνιας Έκθεσης Λαμίας, τα χαρακτηριστικά των περιπτέρων καθώς και το κόστος συμμετοχής.

Για τους υπόλοιπους ενδιαφερόμενους, θα βρείτε τους χαιρετισμούς των φορέων, τα συνεργαζόμενα ξενοδοχεία, καθώς και τους χορηγούς επικοινωνίας που στηρίζουν έμπρακτα την έκθεση.

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της έκθεσης www.lamiaexpo.gr  για να ενημερωθείτε πλήρως για την Έκθεση.

 

ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

PORTALS: altpress.gr, dytikesmaties.gr, evrytanika.gr eviakosmos.gr, eviaportal.gr, eviatime.gr, eviatop.gr, eviawoman.gr, expressevia.gr, followsusmag.gr, fonografos.net, kaliterilamia.gr, lamiathema.gr, orchomenos-press.blogspot.com, radio-net.gr,  radiothiva.gr, stereanews.gr, stilida.com

ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ:  Ευρυτανικά Νέα, Ευρυτανικός Παλμός, Νέα της Βοιωτίας, Μανιφέστο, Ο Παλμός της Βόρειας Εύβοιας, Πυγμή Σκύρου, Σκυτάλη, Στερεά Νέα

ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ: City Fm 92,0, Ράδιο Θήβα 97,5, Ράδιο Ιστιαία 100,4, Ράδιο Καρπενήσι 97,5, ΡαδιοΝετ 101,9, Στυλίδα Fm 94,1,

Δεν υπάρχουν σχόλια: