Σάββατο 27 Αυγούστου 2022

Οι επετειακές δράσεις Περιφέρειας για τα 100 χρόνια από την Μικρασιατική Καταστροφή συνεχίζονται στη Θήβα - 2 - 3 Σεπτεμβρίου το Φεστιβάλ Γαστρονομίας στον πεζόδρομο της Επαμεινώνδα


Οι επετειακές δράσεις της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας για τα 100 χρόνια από την Μικρασιατική Καταστροφή συνεχίζονται σε συνεργασία με την Αγροδιατροφική Σύμπραξη και το Κέντρο Υποστήριξης Επιχειρήσεων Στερεάς Ελλάδας.

2 - 3 Σεπτεμβρίου  ... στη Θήβα με την Μαρία Εκμεκτσίογλου, σ` ένα ταξίδι στις γεύσεις της Μικρασιατικής Κουζίνας, μέσα από ένα Φεστιβάλ Γαστρονομίας, γεμάτο από αρώματα και γεύσεις της Ανατολής.

Έκθεση τοπικών προϊόντων, σπεσιαλιτέ και μικρασιατικές συνταγές από την διάσημη σεφ!


ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ ΣΤΗΝ ΘΗΒΑ-100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ

 

Με τις οριζόντιες δράσεις της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας για τα 100 χρόνια από την μικρασιατική καταστροφή τιμάμε την συμβολή των προσφύγων της Μ. Ασίας και την θετική τους επίδραση στην κοινωνική ζωή του τόπου μας. Στις 2 και 3 Σεπτεμβρίου μαζί με την Αγροδιατροφική Σύμπραξη Στερεάς Ελλάδας, το Κέντρο Υποστήριξης Επιχειρήσεων Στερεά Δίπλα σας, την γνωστή σέφ Μαρία Εκμετσίογλου, φορείς της Θήβας και φυσικά τον δήμο Θήβας, σας περιμένουμε όλους για ένα γαστρονομικό ταξίδι στην Πολίτικη κουζίνα, γιατί η διατήρηση της ιστορικής μνήμης πρέπει να γίνεται με κάθε ευκαιρία»  δήλωσε η Αντιπεριφερειάρχης Βοιωτίας Φανή ΠαπαθωμάΔεν υπάρχουν σχόλια: