Δευτέρα 8 Αυγούστου 2022

Αποτελέσματα των rapid tests που πραγματοποιήθηκαν σήμερα στο Δήμο Λοκρών

 


Ο Δήμος Λοκρών σε συνεργασία με τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) Φθιώτιδας προχώρησε σήμερα Δευτέρα 8 Αυγούστου 2022 στη διενέργεια rapid tests Covid-19 για τους κατοίκους του Δήμου Λοκρών στην Αταλάντη.

 

Πιο συγκεκριμένα:

·     Κέντρο Κοινότητας Δήμου Λοκρών

Πραγματοποιήθηκαν 18 έλεγχοι ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου Covid-19, τα αποτελέσματα των οποίων ήταν στο σύνολό τους αρνητικά σε Covid-19.

·     Αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Λοκρών

Πραγματοποιήθηκαν 13 έλεγχοι ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου Covid-19, τα αποτελέσματα των οποίων ήταν στο σύνολό τους αρνητικά σε Covid-19.

 

Ο Δήμος Λοκρών θα συνεχίσει αντίστοιχες δράσεις και στο μέλλον. Ο Δήμαρχος Λοκρών κ. Αθανάσιος Ζεκεντές ευχαριστεί όσους προσήλθαν στις διαδικασίες δειγματοληψιών, καθώς και το κινητό κλιμάκιο του ΕΟΔΥ Φθιώτιδας για την πολύτιμη υγειονομική συνδρομή του.


Συνεχίζονται σε όλο το Δήμο Λοκρών οι δράσεις προληπτικού ελέγχου

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 5 Αυγούστου 2022 η δράση μέτρησης ζωτικών σημείων που υλοποιεί ο Δήμος Λοκρών με τη Διεύθυνση Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας και Πολιτισμού, το Κέντρο Κοινότητας με Παράρτημα Ρομά και τις τέσσερις δομές του Βοήθεια Στο Σπίτι.

Αντιλαμβανόμενοι την ανάγκη του προληπτικού ελέγχου της υγείας των δημοτών, ο οποίος περιορίστηκε το προηγούμενο διάστημα, λόγω των έκτακτων συνθηκών που δημιούργησε η πανδημία Covid-19, πραγματοποιήθηκαν μέτρηση ζωτικών σημείων (πίεσης, σακχάρου, χοληστερίνης) στην Αταλάντη. Στο πλαίσιο της δράσης πραγματοποιήθηκαν 87 μετρήσεις σε πολίτες όλων των ηλικιών.

Ευχαριστούμε θερμά τους εργαζόμενους για την σημαντική στήριξη που παρείχαν και τους δημότες για τη συμμετοχή τους.

Οι προληπτικοί έλεγχοι υγείας θα συνεχιστούν και στο μέλλον με γνώμονα την ευαισθητοποίηση και αφύπνιση των πολιτών σε θέματα πρόληψης και προστασίας της δημόσιας υγείας, αλλά και της κοινωνικής αλληλεγγύης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: