Τρίτη 30 Αυγούστου 2022

Παναγιώτης Αγνιάδης: Ο Άρχοντας των Επιμελητήριων της Στερεάς πρωτοτύπησε και στη Σκύρο!


Της Έφης Ντίνη

 Τριανταπέντε χρόνια Πρόεδρος στο Επιμελητήριο Βοιωτίας, δεν τα λες και λίγα… Ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Επιμελητηρίου Στερεάς Ελλάδας Παναγιώτης Αγνιάδης, Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Βοιωτίας, δεν διαγράφει καθόλου τυχαία λαμπρή πορεία στον Επιμελητηριακό θεσμό, όλα αυτά τα χρόνια.

Χαίρει της εκτίμησης των επιχειρηματιών αλλά και των συνεργατών του, τους οποίους τιμά και οι οποίοι πίνουν νερό στο όνομα του, γιατί γι’ αυτούς, εκτός από ένας καλός μέντορας, είναι και Άρχοντας!

Δίνει απλόχερα αγάπη, από αυτή που εισπράττει ο ίδιος. Πάντα στο πλευρό των αδύναμων αλλά και μπροστάρης στους αγώνες των πιο δυνατών που τόλμησαν να κάνουν άλματα στην επιχειρηματικότητα τόσο εδώ στη Χώρα τους, όσο και στο εξωτερικό!

Και απονέμει πάντα διακρίσεις, χωρίς να θέλει να αδικήσει κανέναν! Κάπως έτσι έπραξε και στη Σκύρο απονέμοντας 25 τιμητικές πλακέτες, σε Περιφερειάρχη, Δήμαρχο, Επιμελητηριακούς Συμβούλους, στους συνεργάτες όπως τόνισε των Επιμελητηρίων που εργάζονται για να έχουν το επιθυμητό αποτέλεσμα, σε επιχειρηματίες της Σκύρου που έχουν συμβάλει στην ανάπτυξη του νησιού και τέλος σε δυο δημοσιογράφους της Στερεάς, μέλη της Ένωσης Ευρωπαίων Δημοσιογράφων.

Στην Έφη Ντίνη, μέλος του Δ.Σ της Ένωσης και στον Λάμπρο Ρόδη όπου αποτελεί εκτός των άλλων και έναν από τους πιο στενούς συνεργάτες του Επιμελητηρίου της Βοιωτίας, για την προσφορά τους μέσα από τη δουλειά τους και κατ’ επέκταση μέσα, από τα μέσα που εκπροσωπούν στη Στερεά, στον Επιμελητηριακό θεσμό.

Διαβάστε όλο το άρθρο 

http://www.eviakosmos.gr/index.php/oikonomia/item/8617-o-arxontas-ton-epimelitirion-tis-stereas-panagiotis-agniadis-prototypise-kai-sti-skyro?fbclid=IwAR3tD4m11FBWR-9XqNWi8Y5tawj8axa4z6EKQ3l-gxTj5XyJlxsTiPoNvj4

Δεν υπάρχουν σχόλια: