Τετάρτη 31 Αυγούστου 2022

Δημοσκόπηση της Marc: Ο κόσμος «νοιάζεται» για τον χειμώνα και την ακρίβεια

 


Νέα δημοσκόπηση της Marc για λογαριασμό του «ΘΕΜΑτος» βλέπει το φώς της δημοσιότητας με τη διαφορά της ΝΔ έναντι του ΣΥΡΙΖΑ να είναι στο 8,5 %.

Τα μεγάλα θέματα που απασχολούν τους ψηφοφόρους, σύμφωνα με τη δημοσκόπηση της Marc πάντως είναι η ακρίβεια και οι ανατιμήσεις. 

Μόνο το 38% θεωρεί ότι πρέπει να παραιτηθεί η κυβέρνηση αν ισχύουν οι παρακολουθήσεις. 

 Περιορισμένης έκτασης απώλειες για την κυβερνητική παράταξη και μικρά οφέλη για τα κόμματα της αντιπολίτευσης φαίνεται να προκύπτουν από την πρώτη δημοσκοπική ανάγνωση των διαθέσεων της κοινής γνώμης, η οποία, παρότι αναγνωρίζει τη σοβαρότητα της υπόθεσης των παρακολουθήσεων που βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητας, εξακολουθεί να έχει στραμμένη την προσοχή της στα μεγάλα θέματα της ακρίβειας και των ανατιμήσεων που αναμένεται να φέρει ο επερχόμενος δύσκολος χειμώνας. 

Η ΝΔ καταγράφει μια διαφορά στην πρόθεση ψήφου της τάξης του 8,5% με τον ΣΥΡΙΖΑ και το ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ να κερδίζουν ένα 0,5% σε σχέση με την προηγούμενη δημοσκόπηση.

Διαβάστε όλο το άρθρο στο  https://www.bigpost.gr/politiki/article/103179/dimoskopisi-tis-marc-o-kosmos-noiazetai-gia-ton-xeimona-kai-tin-akriveia-ta-vasika-stoixeia/

 


Δεν υπάρχουν σχόλια: