Παρασκευή 5 Αυγούστου 2022

H Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας διοργανώνει Φεστιβάλ Γαστρονομίας στην Π.Ε. Βοιωτίας / 02 – 03 Σεπτεμβρίου 2022, Κεντρική Πλατεία Θήβας


H Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας διοργανώνει Φεστιβάλ Γαστρονομίας στην Π.Ε. Βοιωτίας το οποίο θα πραγματοποιηθεί μεταξύ 02 και 03 Σεπτεμβρίου 2022 στην Κεντρική Πλατεία της Θήβας.  Για την φιλοξενία των επιχειρήσεων θα διατεθούν παγόδες των 9 τ.μ. εκάστη (3x3 τ.μ.), δίνοντας τη δυνατότητα στις επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται εντός της χωρικής της αρμοδιότητας, να παρουσιάσουν και να αναδείξουν την ποιότητα των προϊόντων τους.

Οι συμμετέχοντες θα έχουν την δυνατότητα να πραγματοποιήσουν λιανικές πωλήσεις των προϊόντων τους και για αυτό τον λόγο θα πρέπει να τηρήσουν τις προβλεπόμενες διατάξεις του νόμου και να έχουν προνοήσει ώστε να μπορούν να εκδίδουν τα απαραίτητα παραστατικά πωλήσεων.

Το διήμερο πρόγραμμα περιλαμβάνει επιδείξεις παρασκευής παραδοσιακών συνταγών από την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, καθώς επίσης και ειδικό δρώμενο με θέμα: «Μικρασιατικές Γεύσεις- 100 χρόνια μετά την Μικρασιατική Καταστροφή»,  που θα το παρουσιάσει γνωστός Σεφ.

Προϋπόθεση για τη συμμετοχή των επιχειρήσεων, είναι να εδρεύουν εντός της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας. Επίσης, η επωνυμία της επιχείρησης ή η ετικέτα της συσκευασίας των προϊόντων δεν πρέπει να παραπέμπει σε άλλη Περιφέρεια.

Οι συμμετέχοντες δεν επιβαρύνονται με κάποιο κόστος συμμετοχής.

Παρακαλούμε τις επιχειρήσεις που επιθυμούν να συμμετέχουν στο Φεστιβάλ, να συμπληρώσουν την αίτηση συμμετοχής μέσω του παρακάτω συνδέσμου, μέχρι την Παρασκευή 12 Αυγούστου  2022 και ώρα 12:00 μ.μ. Να σημειωθεί ότι σε περίπτωση που ο αριθμός των αιτήσεων είναι μεγαλύτερος από τις προβλεπόμενες θέσεις, θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας.

https://forms.gle/ZeEgR7TFK9sCWFZi9

Επιλέξιμες Κατηγορίες Προϊόντων

·        Κρασί / Αλκοολούχα ποτά

·        Μέλι / Μελισσοκομικά προϊόντα

·        Τυροκομικά προϊόντα

·        Μανιτάρια

·        Βότανα

·        Σύκα

·        Προϊόντα ζύμης / αρτοπαρασκευάσματα

·        Ελιές / Ελαιόλαδο

·        Σαπούνια / Καλλυντικά

·        Ξηροί Καρποί

 

Για την κατοχύρωση της αίτησης συμμετοχής:

1. άμεση αποστολή του λογοτύπου της εταιρείας διαφορετικά, μετά το πέρας της προθεσμίας υποβολής των αιτήσεων, θα αναγράφεται μόνο η επωνυμία της επιχείρησης.

2. αποστολή των Στοιχείων Μητρώου - Επιχείρησης προς το ΚΥΕ στην ηλεκτρονική διεύθυνση : info@kye.com.gr

 

Για περισσότερες πληροφορίες:

Κεντρική Δομή Κέντρου Υποστήριξης Επιχειρήσεων (ΚΥΕ)

2231030190 | Email: info@kye.com.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: