Τετάρτη 31 Αυγούστου 2022

Σταύρος Χριστακάκης: Θα είμαι παρών στις εξελίξεις που αφορούν το μέλλον του τόπου μας - Να αναζητάτε πάντα την αλήθεια!


 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 

Αγαπητοί Δημότες

Κλείνοντας τον τρίτο χρόνο αυτής της δημοτικής περιόδου, θέλω να σας δηλώσω ότι θα είμαι παρών στις εξελίξεις που αφορούν το μέλλον του τόπου μας.

Ένα ευλογημένο τόπο στον οποίο από αγάπη συνειδητά  αποφάσισα να μείνω.

Αναλογιζόμενος το καθήκον μου απέναντί σας, γιατί όσες φορές αποφάσισα να συμμετέχω στα δημόσια πράγματα με τιμήσατε με την ψήφο σας και την εμπιστοσύνη σας.

Αυτή την τριετία λειτούργησα με υπευθυνότητα , σοβαρότητα και αποφασιστικότητα διαφωνώντας όπου είχα διαφορετική προσέγγιση και οπτική για τα θέματα, πάντα όμως καταθέτοντας προτάσεις, αλλά και συμφωνώντας  προς όφελος του Δήμου μας.

Την σημερινή κατάσταση την βιώνεται καθημερινά και έχετε σχηματίσει προσωπική άποψη, γι αυτό ούτε μπορεί να καλλωπιστεί με καλές προθέσεις και επικοινωνιακούς χειρισμούς αλλά και δεν μπορεί επίσης να μηδενιστεί.

Φίλες και Φίλοι

Επειδή μπαίνουμε σε εκλογική χρονιά και τελευταία κυκλοφορούν πολλά fake news τα οποία στοχεύουν είτε να αναδείξουν πιθανολογούμενες υποψηφιότητες είτε να ρίξουν νερό στον μύλο άλλων υποψηφιοτήτων, σας παρακαλώ να προσπαθείτε να αναζητάτε πάντα την αλήθεια.

Όπως έκανα διαχρονικά τις αποφάσεις μου θα τις θέσω στην κρίσης σας με ευθύτητα και ειλικρίνεια.

Τα συγκριτικά πλεονεκτήματα του τόπου μας είναι πολύ μεγάλα και μόνο με σχέδιο , όραμα και λειτουργώντας ομαδικά μπορούμε να αξιοποιήσουμε.

 Σε αυτή την κατεύθυνση δεσμεύομαι ότι θα εξακολουθήσω να λειτουργώ.

 

Σταύρος  Χριστακάκης

Δημοτικός  Σύμβουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια: