Δευτέρα 2 Ιουλίου 2018

Το Αρχαίο Θέατρο των Δελφών ανοίγει ξανά στις 6 και 7 Ιουλίου για τις Τρωάδες του Ευριπίδη σε σκηνοθεσία Θεόδωρου Τερζόπουλου

Ευριπίδη ΤΡΩΑΔΕΣ, σε σκηνοθεσία 
Θεόδωρου Τερζόπουλου στο Αρχαίο Θέατρο Δελφών


Οργάνωση: ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΕΛΦΩΝ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΙΔΡΥΝΑΤΟΣ ΩΝΑΣΗ

6 και 7 Ιουλίου 2018 - Ώρα έναρξης : 19.00
ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΦΟΡΕΙΑ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΩΝ ΦΩΚΙΔΑΣ


Αγαπητές φίλες, 
Αγαπητοί φίλοι, 

Ιδού κάποιες πρακτικές οδηγίες για την πρόσβασή σας στον Αρχαιολογικό χώρο των Δελφών στις 6 και στις 7 Ιουλίου για την παράσταση των ΤΡΩΑΔΩΝ στο Αρχαίο Θέατρο, σε σκηνοθεσία Θεόδωρου Τερζόπουλου: 

- Η παράσταση ξεκινά στις 19.00. Παρακαλούμε ή ώρα άφιξής σας στην είσοδο του αρχαιολογικού χώρου να μην είναι αργότερα από τις 17.45. Θέτουμε υπόψη σας ότι μετά τις 18.40 οι διοργανωτές διατηρούν το δικαίωμα να διαθέσουν τις ελεύθερες θέσεις. 

- Σε όλους τους αρχαιολογικούς χώρους δεν επιτρέπονται παπούτσια με τακούνια. Συνιστούμε ίσιο παπούτσι, άνετο, κλειστό κατά προτίμηση. Η καλύτερη ίσως επιλογή είναι τα αθλητικά παπούτσια. Προτείνουμε να φροντίσετε να έχετε μαζί σας νερό και καπέλο.

- Το κάπνισμα και η κατανάλωση φαγητού και ποτών
(πλην νερού) απαγορεύονται αυστηρά. 

- Με την άφιξή σας θα επιδείξετε το Δελτίο Εισόδου στα εκδοτήρια του αρχαιολογικού χώρου για να σας δώσουν εισιτήριο γενικής εισόδου μηδενικής αξίας. Κρατάτε και τα δύο ( Δελτίο Εισόδου και εισιτήριο μηδενικής αξίας) για έλεγχο. 

- Η απόσταση από τα εκδοτήρια έως το αρχαίο θέατρο είναι περί τα 20-30 λεπτά. Σε όλη τη διάρκεια της διαδρομής θα υπάρχουν υπάλληλοι της Εφορείας Αρχαιοτήτων Φωκίδας . 

- Στην είσοδο του Αρχαίου Θεάτρου θα επιδείξετε το Δελτίο Εισόδου στους ταξιθέτες και υπαλλήλους του Ευρωπαϊκού Πολιτιστικού Κέντρου Δελφών οι οποίοι θα σας υποδείξουν τις θέσεις σας

- Η είσοδος θεατών στο χώρο του θεάτρου δεν επιτρέπεται μετά την έναρξη της παράστασης.

- Απαγορεύεται η λήψη φωτογραφιών με ή χωρίς φλας καθώς και η βιντεοσκόπηση μέρους ή όλης της παράστασης. 

- Φεύγοντας βεβαιωθείτε ότι δεν αφήσατε προσωπικά σας είδη ή άλλα αντικείμενα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: