Παρασκευή 27 Ιουλίου 2018

Ψήφισμα από το ΔΣ του Δήμου Λεβαδεών για τον θάνατο του Γιώργου Κατσιμπάρδη


 
ΨΗΦΙΣΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΛΕΒΑΔΕΩΝ
ΓΙΑ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΚΑΙ ΠΡΩΗΝ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΑΤΣΙΜΠΑΡΔΗ

    Το Δημοτικό Συμβούλιο Λιβαδειάς, κατά την έκτακτη συνεδρίασή του την Παρασκευή 27-07-2018, αποφάσισε ομόφωνα την έκδοση του παρακάτω ψηφίσματος:

“Με την αγγελία του απρόσμενου θανάτου  του πρώην βουλευτή Βοιωτίας και πρώην υφυπουργού Γιώργου Κατσιμπάρδη, προκειμένου να αποδώσει την πρέπουσα και επιβαλλόμενη τιμή.
Ο Γιώργος Κατσιμπάρδης υπηρέτησε με ήθος, συνέπεια και υπευθυνότητα το δημόσιο βίο καθ' όλη της διάρκεια της πολύχρονης πολιτικής του πορείας και αγωνίστηκε για τη Δημοκρατία, την Τοπική Αυτοδιοίκηση, την ανάπτυξη της ελληνικής περιφέρειας και του νομού Βοιωτίας.
Πρωτοστάτησε για τον «καθαρό», όπως έλεγε, αθλητισμό, κηρύσσοντας πόλεμο εναντίον των αναβολικών και άφησε πίσω του πλούσιο συγγραφικό έργο. Η ανιδιοτελής προσφορά του από τη θέση του δικηγόρου υπεράσπισης εργατοϋπαλληλικών και συνεταιριστικών οργανώσεων θα μείνει ως παρακαταθήκη και φωτεινό παράδειγμα προς μίμηση για τις επόμενες γενιές.
  
Σε ένδειξη πένθους και ελάχιστου φόρου τιμής, αποφάσισε ομόφωνα την έκδοση του παρόντος ψηφίσματος ως ακολούθως:

1. Να εκφράσει προς την οικογένεια του εκλιπόντος την βαθιά του θλίψη και τα ειλικρινή του συλλυπητήρια

2. Να δοθεί το όνομά του σε οδό της Δημοτικής Κοινότητας Λιβαδειάς.

3.  Να διαβαστεί το παρόν ψήφισμα στην κηδεία του, να επιδοθεί στην οικογένεια του εκλιπόντος και να αποσταλεί στα τοπικά ΜΜΕ.



Δεν υπάρχουν σχόλια: