Πέμπτη 26 Ιουλίου 2018

Ο Δήμος Αλιάρτου – Θεσπιέων στο πλευρό των πυρόπληκτων της Αττικής


Ο Δήμαρχος Αλιάρτου – Θεσπιέων, κ. Γεώργιος Ντασιώτης, και το Δημοτικό Συμβούλιο εκφράζουν  τη βαθειά  τους οδύνη για τις τραγικές απώλειες  ανθρώπινων  ζωών και τις καταστροφές  που προκάλεσαν οι πυρκαγιές στην Αττική.
Από  την πρώτη  στιγμή  ο Δήμαρχος  και οι συνεργάτες  του ήταν  – και συνεχίζουν – σε απόλυτη  συνεργασία  με τους Δήμους  της περιοχής  και την ΚΕΔΕ προκειμένου  να παρασχεθεί στοχευμένα και συντονισμένα οποιαδήποτε  βοήθεια .
Σήμερα η ΚΕΔΕ συνεδρίασε εκτάκτως και άμεσα  θα ενημερώσει  τους Δήμους  για το τι είδους βοήθεια  θα χρειαστούν οι πυρόπληκτες περιοχές. Ταυτόχρονα  καλεί  τους πολίτες να σταματήσουν  να στέλνουν  ανεξέλεγκτα διάφορα  αγαθά  γιατί  υπάρχει  πρόβλημα  στη διαχείρισή τους. Σε κάθε  περίπτωση  οι δημότες θα ενημερωθούν για το είδος  της βοήθειας  που θα χρειαστεί  και τον τρόπο  συγκέντρωσης  και διάθεσης .
Παράλληλα  στηρίζουμε ως Δήμος δράσεις  όπως  η αιμοδοσία που σίγουρα  πιάνουν τόπο  και τέλος  καλούμε τους δημότες μας να είναι  προσεκτικοί για να μην πέσουν  θύματα  διαφόρων που εκμεταλλεύονται  την ευαισθησία  τους ζητώντας  χρήματα  για τους πυρόπληκτους.
Σε κάθε  περίπτωση  ο Δήμος  Αλιάρτου – Θεσπιέων  θα σας κρατάει  ενήμερους για τις δράσεις  υπέρ των πυρόπληκτων που στηρίζει

Δεν υπάρχουν σχόλια: