Σάββατο 28 Ιουλίου 2018

Τον αθλητή, δικηγόρο, πολιτικό και συγγραφέα Γ. Κατσιμπάρδη αποχαιρέτισε σήμερα η Βοιωτία



Στην τελευταία του κατοικία στη Θήβα, στην πόλη που αγάπησε, υπηρέτησε αλλά και ύμνησε μέσα από το πολύπλευρο συγγραφικό του έργο, οδηγήθηκε σήμερα ο αείμνηστος τ. Βουλευτής και τ. Υπουργός Γιώργος Κατσιμπάρδης.





Στη νεκρώσιμο ακολουθία στον Άγιο Γεώργιο Θηβών, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου κκ. Γεωργίου, δίπλα του μέχρι την τελευταία του στιγμή, τα τρία του παιδιά και στενοί του συγγενείς αλλά και πολλά στελέχη του ΠΑΣΟΚ, φίλοι και συνεργάτες του από τον αυτοδιοικητικό, δικηγορικό, αθλητικό και κοινωνικό κύκλο της τοπικής κοινωνίας, της Βοιωτίας αλλά και της Αθήνας, όπως οι τ. Βουλευτές του Νομού κκ. Ακριβάκης , Αποστολίδης και Τσόνογλου,  ο Ευρωβουλευτής κ. Νίκος Ανδρουλάκης, ο τ. Νομάρχης Βοιωτίας και Περιφερειάρχης Στ. Ελλάδας κ. Κλ. Περγαντάς, η Αντιπεριφερειάρχης κα Φανή Παπαθωμά, ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου κ. Γιώργος Ψυχογιός, ο Δήμαρχος Θηβαίων κ. Σπύρος Νικολάου, ο τ. Αντιπεριφερειάρχης Βοιωτίας κ. Γιώργος  Μουλκιώτης, η Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Θηβών κα Σωσώ Μανάρα Μαυράκη, δεκάδες αυτοδιοικητικοί, στελέχη του ΚΙΝΑΛ από τη Βοιωτία και την Αθήνα, εκπρόσωποι Συλλόγων και φορέων, κ.α.


Μέσα από τους επικήδειους και τα ψηφίσματα συλλυπητηρίων, άπαντες στάθηκαν στην μακρά του προσφορά στον χώρο της πολιτικής, της δικηγορίας, του αθλητισμού αλλά και των γραμμάτων, καθώς ο 79χρονος Γιώργος Κατσιμπάρδης προετοίμαζε την παρουσίαζε για το προσεχή φθινόπωρο και του τελευταίου του βιβλίου,  αφιερωμένο στην ιστορία της Θήβας.
Ας είναι αιωνία η μνήμη του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: