Πέμπτη 26 Ιουλίου 2018

Συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για τους πυρόπληκτους από την Ι.Μ. Θηβών και Λεβαδείας


Η Τοπική μας Εκκλησία εκφράζει την θλίψη της και την οδύνη της για τον αδόκητο χαμό των συνανθρώπων μας από τις πυρκαγιές που έπληξαν την Αττική προσευχόμενη για την ανάπαυση των ψυχών τους, και συνάμα εκφράζει την αγάπη της και την στήριξή της σε όλους τους πληγέντες αδελφούς μας.
Η Μητρόπολή μας συμπαραστεκόμενη στους πληγέντες συνανθρώπους μας των πυρόπληκτων περιοχών προχωρά στην συγκέντρωση απαραίτητων ειδών πρώτης ανάγκης, σε συνεργασία με τις Ιερές Μητροπόλεις των πληγεισών περιοχών. Ήδη έχουν αποσταλεί 9 παλέτες χαρτικά. Υπήρξε επικοινωνία με τις Μητροπόλεις και τις Δημοτικές αρχές των πληγεισών περιοχών και μας υπέδειξαν τα είδη πρώτης ανάγκης που χρειάζονται οι πυρόπληκτοι.
Όσοι δύνανται και επιθυμούν παρακαλούνται να προσφέρουν:
·         Είδη καθημερινής υγιεινής (χαρτί υγείας, χαρτί κουζίνας, χαρτοπετσέτες)
·         Betadine, Fucidin
·                     Γάζες
·         Παυσίπονα
·         Πάνες για μωρά
·         Μωρομάντηλα

Η συγκέντρωση των ειδών πρώτης ανάγκης θα γίνει:
Για την περιοχή της Λιβαδειάς: στην Αποθήκη της «ΑΡΩΓΗΣ», που βρίσκεται παραπλεύρως του Ιερού Ναού Αγίας Παρασκευής Λιβαδειάς, Δευτέρα-Παρασκευή και ώρες από 11:00 - 13:00 και 18:00 - 20:00.

Για  την περιοχή της Θήβας: στα Γραφεία της Μητροπόλεως στη Θήβα (Μνασιλάου 1 έναντι Δικαστηρίων Θηβών), Δευτέρα-Παρασκευή και ώρες από 11:00 - 13:00.                                                                                                         

Οι κάτοικοι των κωμοπόλεων και χωριών παρακαλούνται να έρθουν σε επαφή με τους Εφημερίους ώστε μέσω των Ενοριών τους τα συγκεντρωμένα είδη να προωθηθούν στα σημεία συλλογής Λιβαδειάς και Θήβας.

Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως

Δεν υπάρχουν σχόλια: