Κυριακή 5 Μαρτίου 2017

Διαμαντόπουλος, Γκικόπουλος, Παπαϊωαννου το νέο Προεδρείο του Δήμου Λεβαδεών

Σε κλίμα συναίνεσης πραγματοποιήθηκαν οι αρχαιρεσίες για την εκλογή νέου προεδρείου στο Δημοτικό Συμβούλιο Λεβαδέων. Πρόεδρος εξελέγη ο Ανδρέας Διαμαντόπουλος  λαμβάνοντας 28 από τις 32 ψήφους. Αντιπρόεδρος εξελέγη από τη μείζονα μειοψηφία ο Σπύρος Γκικόπουλος και γραμματέας από την ελάσσονα μειοψηφία ο Λουκάς Παπαϊωάννου, έλαβαν και οι δύο από 28 ψήφους.

Οι 4 λευκοί ψήφοι ανήκαν στους δημοτικούς συμβούλους της Λαϊκής Συσπείρωσης  καθώς, όπως δήλωσε ο επικεφαλής της παράταξης Νώντας Κοτσικώνας, αποτελεί πάγια θέση του συνδυασμού η μη εμπλοκή στην εκλογή προέδρου του Δ.Σ.
dimΑπό όλες τις παρατάξεις εκφράστηκαν ευχές για την καλύτερη λειτουργία του Δημοτικού Συμβουλίου τα επόμενα δυόμιση χρόνια με «συναίνεση, συνεννόηση και χωρίς προσωπικές αντιπαραθέσεις». Ο Ανδρέας Διαμαντόπουλος  ευχαρίστησε όλους τους δ.σ για την ψήφο εμπιστοσύνης που του έδωσαν και υποσχέθηκε τη βελτίωση της εικόνας του Δ.Σ.
Μετά την εκλογή του προεδρείου ακολούθησε η εκλογή των μελών των Επιτροπών Οικονομικής και Ποιότητας Ζωής.  Πηγή www.siriosfm.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια: