Κυριακή 5 Μαρτίου 2017

Επανεκλέχθηκε Πρόεδρος του ΔΣ Ορχομενού ο κ. Λάμπρος Ρόδης – Εκ νέου συνεδρίαση την προσεχή Κυριακή για την ολοκλήρωση των αρχαιρεσιών

Ο προεδρεύων κ. Αλέξανδρος Ζυγογιάννης με τον Δήμαρχο Ορχομενού
και Πρόεδρο της ΠΕΔ Στερεάς Ελλάδας κ. Λουκά Υπερήφανο 


Με απόλυτη πλειοψηφία, ο κ. Λάμπρος Ρόδης επανεκλέχθηκε σήμερα στο αξίωμα του Πρόεδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Ορχομενού, κατά την ειδική συνεδρίαση του σώματος υπό την προεδρεία του κ. Αλέξανδρου Ζυγογιάννη.


Ο νεότερος Πρόεδρος στην σύγχρονη ιστορία του 3ου σε έκταση Καλλικρατικού Δήμου της Π.Ε. Βοιωτίας και μοναδική επιλογή για την παράταξη της πλειοψηφίας «Όραμα και Έργο», ανανέωσε τη θητεία του με 15 ψήφους σε σύνολο 25 παρόντων Δημοτικών Συμβούλων και  θα συνεχίσει τα καθήκοντά του μέχρι τον Σεπτέμβριο του 2019, δηλαδή για τα επόμενα δυόμιση χρόνια.
Ο κ. Αλέξανδρος Ζυγογιάννης 

Ο κ. Άγγελος Μαράντος 

Ο κ. Γιάννης Φουρτάκας 

Ο κ. Γιάννης Νταβαλούμης 

Η κα Κική Καραβαγγέλη 

Η κα Βαρβάρα Σκαγιάκου 

Ο κ. Λουκάς Μέττας 

Ο κ. Κώστας Ξηρογιάννης και ο κ. Δημήτριος Βαγενάς 

Η κα Βούλα Καράλη 

Ο κ. Λουκάς Τριανταφύλλου 

Ο κ. Επαμεινώνδας Τσιγαρίδας 

Τη  θέση του Αντιπροέδρου καταλαμβάνει για την ίδια περίοδο ο Δημοτικός Σύμβουλος της παράταξης «Ορχομενός ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ» κ. Επαμεινώνδας Τσιγαρίδας, ο οποίος αναδείχθηκε επίσης με μυστική ψηφοφορία αποσπώντας τον αριθμό των 19 ψήφων από το σώμα του ΔΣ.
Το σώμα, ωστόσο, δεν κατάφερε να ολοκληρώσει την εκλογή του νέου προεδρείου, αφού ο κ. Γιάννης Στεφανίδης, υποψήφιος εκ νέου για το αξίωμα του Γραμματέα του ΔΣ, δεν πέτυχε ούτε στην τρίτη μυστική ψηφοφορία να συγκεντρώσει τον απαιτούμενο αριθμό ψήφων.
Ο κ. Γιάννης Στεφανίδης 



Ο νέος Αντιπρόεδρος του ΔΣ Ορχομενού κ. Γιάννης Τσιγαρίδας
 με τον επανεκλεγέντα Πρόεδρο του ΔΣ κ. Λάμπρο Ρόδη 


Γεγονός που σταμάτησε τη διαδικασία, η οποία θα επαναληφθεί την αμέσως επόμενη Κυριακή 12 Μαρτίου 2017,  την ίδια ώρα στην αίθουσα του ΔΣ Ορχομενού, προκειμένου να συνεχιστεί και να ολοκληρωθεί η διαδικασία των αρχαιρεσιών για το νέο Προεδρείο, τα μέλη της Οικονομικής Επιτροπής και της Ποιότητας Ζωής. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: