Κυριακή 5 Μαρτίου 2017

Βοιωτός ο νέος Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου – Ψυχογιός, Κυρίτσης και Γρεβενίτης η σύνθεση του νέου Προεδρείου

Ο νέος Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Στερεάς Ελλάδας κ. Γιώργος Ψυχοχιός 
Γράφτηκε από τον Γιώργο Σιμόπουλο

Μέσα σε συναινετικό κλίμα πλην ελαχίστων εξαιρέσεων το περιφερειακό συμβούλιο και με συνοπτικές διαδικασίες ψήφισε το νέο προεδρείο για τα 2,5 χρόνια που απομένουν για την ολοκλήρωση της θητείας του. Κώστας Μπακογιάννης, Νίκος Στουπής, Κώστας Χαϊνάς και Θανάσης Γιαννόπουλος συμφώνησαν στο προεδρείο και έτσι, νέος πρόεδρος προτεινόμενος από την πλειοψηφία εξελέγη ο κ. Γεώργιος Ψυχογιός, γραμματέας προτεινόμενος από την πλειοψηφία ο Δημήτρης Κυρίτσης και αντιπρόεδρος προτεινόμενος από την μείζονα μειοψηφία ο κ. Θωμάς Γρεβενίτης. Η Λαϊκή Συσπείρωση ψήφισε λευκό και η Ελληνική Αυγή για την Στερεά καταψήφισε τα πάντα.
Η απερχόμενη Πρόεδρος κα Μίνα Παναστασίου πλαισιώνεται
από τον Περιφερειάρχη κ. Μπακογιάννη και το νέο Πρόεδρο κ. Ψυχογιό 
Η τελευταία παρουσία της μέχρι σήμερα προέδρου Ασημίνας Παπαναστασίου συνοδεύτηκε από επαινετικά σχόλια περιφερειακών συμβούλων στα οποία ανταπέδωσε με ευχαριστίες και ικανοποίηση, ξεχωρίζοντας πρωταρχικά την εμπιστοσύνη του περιφερειάρχη προς το πρόσωπό της.

«Η Μίνα μας σήμερα, συμπληρώνοντας 2,5 χρόνια στην προεδρία του περιφερειακού συμβουλίου, παρέδωσε τη σκυτάλη στον έμπειρο και ικανό συνεργάτη μας Γιώργο Ψυχογιό. Μίνα Παπαναστασίου σε ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη, τη συνεργασία, την αποτελεσματικότητα, το ήθος σου. Θα μας ενώνει πάντα η αγάπη και το ενδιαφέρον για τον τόπο μας. Αυτή ήταν μόνο η αρχή μιας ουσιαστικής φιλίας και μιας εξαίρετης συνεργασιας. Τα καλύτερα έρχονται» σχολίασε σχετικά ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας κ. Κώστας Μπακογιάννης, μετά το τέλος της σημερινής ψηφοφορίας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: