Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2022

Το Εργατικό Κέντρο Λιβαδειάς παίρνει μέρος στο πανεργατικό κάλεσμα των εργαζομένων της ΛΑΡΚΟ - Κυριακή 9 Οκτώβρη 2022 συναυλία – λαϊκό γλέντι αλληλεγγύης στην Λάρυμνα, Πλατεία Θ. Μαλέρδου (γήπεδο 5χ5), στις 12 το μεσημέρι

 


Tην Κυριακή 9 Οκτώβρη 2022 θα πραγματοποιηθεί συναυλία λαϊκό γλέντι αλληλεγγύης για τους εργαζόμενους της ΛΑΡΚΟ, στην Λάρυμνα, Πλατεία Θ. Μαλέρδου (γήπεδο 5χ5), στις 12 το μεσημέρι με τον Παντελή Θαλασσινό και άλλους καλλιτέχνες.

    Το Εργατικό Κέντρο Λιβαδειάς θα πάρει μέρος στο πανεργατικό κάλεσμα, των εργαζομένων της ΛΑΡΚΟ για να συζητήσουμε και να διασκεδάσουμε, να «γεμίσουμε τις μπαταρίες», να «ρίξουμε σπόρο» ενοποίησης στον αγώνα για να αντιμετωπίσουμε την ανασφάλεια που δημιουργεί η σημερινή κρίση με τον πόλεμο, την φτώχεια και την ενεργειακή ακρίβεια, που στερεί από τους εργαζόμενους την χαρά της ζωής, μέσα στο άγχος και την αγωνία για να μπορέσουμε  να ανταποκριθούμε στις καθημερινές ανάγκες επιβίωσης.

   Ζώντας την καθημερινή διόγκωση των προβλημάτων δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι είμαστε κοινωνικά όντα και πως τα προβλήματα επιβίωσης δεν μπορούν να λυθούν ατομικά. Είναι λοιπόν ευκαιρία να βρεθούμε στην ΛΑΡΚΟ στην συναυλία που διοργανώνεται  αφιλοκερδώς σαν συμβολή στον αγώνα τους με πρωτοβουλία του Πανελληνίου Μουσικού Συλλόγου.

 

 

                                          Για       το       Δ.Σ.

                                        

            Ο       ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                Ο      ΓΕΝ.  ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 

 

ΚΟΛΙΟΥΣΗΣ    ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ               ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΣΩΤΗΡΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: