Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2022

Ένα «παραπολιτικό» για την Φανή Παπαθωμά που έρχεται να ανατρέψει κάθε προηγούμενη … παραφιλολογία» για τις προσεχείς εθνικές εκλογές

 


Μόνο … «κομμένη» φαίνεται ότι δεν είναι η Αντιπεριφερειάρχης της Βοιωτίας κα Φανή Παπαθωμά από το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας που σχεδιάζει να διαμορφώσει ο Πρωθυπουργός κ. Κυριάκος Μητσοτάκης για την Βοιωτία στις προσεχείς εθνικές εκλογές.

 Το σημερινό πρωτοσέλιδο θέμα των «Παραπολιτικών», για πρώτη φορά τόσο ξεκάθαρα σε ένα εθνικής εμβέλειας έγκριτο  ΜΜΕ, παρουσιάζει την πιθανή «ραχοκοκαλιά» των ψηφοδελτίων ανά την Ελλάδα, με τον τίτλο «Όλα τα νέα πρόσωπα στα γαλάζια ψηφοδέλτια» και με υπότιτλους ακόμη πιο «ουσιαστικούς», όπως «τα θέλω του Μαξίμου και οι τοπικές ισσοροπίες».

 Η κα Παπαθωμά εμφανίζεται, λοιπόν, ανάμεσα στις πιθανές υποψήφιες ως επιλογή του Μαξίμου, ένα πρόσωπο, μεταξύ άλλων, που περιγράφεται ...   «με σημαντικό διαβατήριο το ισχυρό επαγγελματικό καιο κοινωνικό αποτύπομα» ... όπως αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα της εφημερίδας «Παραπολιτικά».

   

  Όλο το θέμα της εφημερίδας  «Παραπολιτικά» που συμπεριλαμβάνει και το πρόσωπο της κας Παπαθωμά ανάμεσα στις υποψήφιες που θα στελεχώσουν τα επόμενα ψηφοδέλτια της ΝΔ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: