Παρασκευή 28 Οκτωβρίου 2022

Την Κυριακή 30 Οκτωβρίου βαδίζουμε «στα χνάρια των Μινυών»

 


Στα βήματα των προγόνων μας Μινυών θα βαδίσουμε και πάλι την Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2022 στον 11ο περίπατο που διοργανώνει η ιστοσελίδα asopichos.gr και θα βρεθούμε πάλι σε θέση εκκίνησης μετά από δύο χρόνια λόγω της πανδημίας covid-19 και ξαναρχίζουμε τους περιπάτους «Στα χνάρια των Μινυών».

Ξεκινώντας λοιπόν την καινούργια πολιτιστική περιπατητική περίοδο, μετά από απαίτηση πολλών φίλων, θα αρχίσουμε τους περιπάτους από το κάστρο του Ορχομενού το οποίο πολλοί έχουν χρόνια να το επισκεφτούν ενώ άλλοι αναφέρονται στην μοναδικότητα και επιθυμούν να ανέβουν ξανά και ξανά.

Οι περιπατητικές εξορμήσεις που ξεκίνησαν το 2016, 20 Νοεμβρίου, κάτω από την γενική ονομασία «στα χνάρια των Μινυών» εκτός από τον αθλητικό και κοινωνικό σκοπό, έχουν επίσης την γνωριμία του τόπου και του χώρου που κάθε φορά είναι ο προορισμός.

Στο πλαίσιο αυτό γίνονται ομιλίες για μια πιο βαθιά κατανόηση και γνώση γύρω από ιστορικά και άλλα στοιχεία της περιοχής.

Μεγάλη τιμή για τον 11ο περίπατο που ο συγγραφέας και λογοτέχνης Γιάννης Σ. Γκανάσος θα μας συντροφέψει στα βήματα των προγόνων μας Μινυών και θα είναι ο βασικός ομιλητής την Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2022 στον 11ο περίπατο που διοργανώνει η ιστοσελίδα asopichos.gr. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: