Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2022

Δήμος Θηβαίων: Προχωρούν οι εργασίες διαμόρφωσης του Δημοτικού Σχολείου Μουρικίου σε Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης


 Με ταχείς ρυθμούς προχωρούν οι εργασίες ανακαίνισης και διαμόρφωσης του Δημοτικού Σχολείου Μουρικίου σε Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης του Δήμου Θηβαίων.

Η σύμβαση κατασκευής του συγκεκριμένου έργου υπεγράφη στα τέλη Σεπτεμβρίου από τον Δήμαρχο Θηβαίων, κ. Γιώργο Αναστασίου και τα συνεργεία έχουν ήδη πιάσει δουλειά, καθώς το χρονοδιάγραμμα ολοκλήρωσης υπολογίζεται στους 12 μήνες.
Οι εργασίες περιλαμβάνουν αρχιτεκτονικές και ηλεκτρομηχανολογικές παρεμβάσεις για την ενεργειακή αναβάθμιση του κτιρίου σύμφωνα με τις σύγχρονες προδιαγραφές για τα δημόσια εκπαιδευτικά κτίρια. Με την ολοκλήρωση των εργασιών, το κτίριο θα αποτελέσει τη νέα «στέγη» του Κέντρου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Δήμου Θηβαίων.
Ο προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται σε 412.550,00€ με Φ.Π.Α. 24%, από τα οποία ποσό 220.854,00 € προέρχεται από πιστώσεις του Πράσινο Ταμείο μέσω του χρηματοδοτικού προγράμματος «Δράσεις Περιβαλλοντικού Ισοζυγίου», στον Άξονα Προτεραιότητας 1: «Αστική Αναζωογόνηση» και το υπόλοιπο ποσό των 191.696,00 € από πόρους του Δήμου Θηβαίων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: