Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2022

Δωρεά 50 ηλεκτροκίνητων πολύσπαστων νοσοκομειακών κλινών από την ΕlvalHalcor προς το Θεραπευτήριο Χρόνιων Παθήσεων «Άγιος Βλάσιος» Λιβαδειάς

 


Η ΕlvalHalcor, εκφράζοντας το μεγάλο ενδιαφέρον της για την τοπική κοινωνία και ιδιαίτερα για τις ευάλωτες κοινωνικές ομάδες, δώρισε 50 ηλεκτροκίνητες πολύσπαστες νοσοκομειακές κλίνες για την αναβάθμιση του εξοπλισμού του θεραπευτηρίου χρόνιων παθήσεων «Άγιος Βλάσιος» που εδρεύει στη Λιβαδειά.

Η συμβολική τελετή παράδοσης πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2022 στο Θεραπευτήριο «Άγιος Βλάσιος» παρουσία του Μητροπολίτη Θηβών, Λιβαδειάς και Αυλίδος, Γεωργίου.

Την ElvalHalcor εκπροσώπησαν οι κύριοι Γιάννης Κουφοπάνος και Δημήτρης Δήμου οι οποίοι δήλωσαν: «Με μεγάλη χαρά και ικανοποίηση παρευρισκόμαστε σήμερα στο σύγχρονο Θεραπευτήριο χρόνιων παθήσεων «Άγιος Βλάσιος». Αναγνωρίζοντας το  σημαντικό έργο που επιτελεί το Θεραπευτήριο, η Διοίκηση της Εταιρίας μας ανταποκρίθηκε άμεσα στο αίτημα της Ιεράς Μητρόπολης Θηβών, Λιβαδειάς και Αυλίδος για την  χορηγία 50 ηλεκτροκίνητων πολύσπαστων νοσοκομειακών κλινών, τελευταίας τεχνολογίας, προκειμένου να συνεισφέρει στην αναβάθμιση του εξοπλισμού του Θεραπευτηρίου και στην ποιοτικότερη διαβίωση των ασθενών και των ηλικιωμένων. Η ενέργεια αυτή αποτελεί μια ακόμα έμπρακτη απόδειξη ότι η Εταιρία μας  παραμένει πάντα στο πλευρό της τοπικής και της ευρύτερης κοινωνίας και συμβάλλει ένθερμα σε πρωτοβουλίες και δράσεις αλληλεγγύης που καλύπτουν ουσιαστικές κοινωνικές ανάγκες.

Η κυρία Νεκταρία Αργυρίου, Διευθύντρια του Θεραπευτηρίου, ευχαρίστησε θερμά την ElvalHalcor για τη σημαντική αυτή δωρεά και εξέφρασε την ιδιαίτερη ικανοποίησή της αλλά και εκείνην του προσωπικού του Θεραπευτηρίου για την υψηλή ποιότητα και την τεχνολογία των κλινών καθώς θα συμβάλουν στην αναβάθμιση της διαμονής των ασθενών, ενώ παράλληλα θα διευκολύνουν την εργασία του προσωπικού.

Από την πλευρά του ο Μητροπολίτης, ευχαρίστησε την ElvalHalcor  και τη Διοίκηση της για τη σημαντική  δωρεά των ειδικών αυτών κλινών, συγχαίροντας τους ταυτόχρονα και για τη συνεχή συμπαράστασή τους στο φιλανθρωπικό και κοινωνικοπρονοιακό έργο της Μητροπόλεως. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: