Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2022

Η Τ.Ε. ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ του ΚΚΕ θα πραγματοποιήσει συνεστίαση / λαϊκό γλέντι την Κυριακή 30 Οκτώβρη στο Δημαρχείο Χαιρώνειας

 


       Η Τ.Ε. ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ του ΚΚΕ θα πραγματοποιήσει συνεστίαση / λαϊκό γλέντι, την Κυριακή 30 Οκτώβρη και ώρα 13:00, στο Δημαρχείο Χαιρώνειας σηματοδοτώντας την  έναρξη της Οικονομικής Εξόρμησης Νοέμβρη – Δεκέμβρη 2022.

Kαλούμε τους εργαζόμενους, τους αυτοαπασχολούμενους και βιοπαλαιστές της πόλης και της υπαίθρου, τους νέους και τις νέες, όλο το λαό, που αγωνιά μπροστά στις εξελίξεις, παρακολουθεί και εκτιμά τις μαχητικές θέσεις και τη δράση του ΚΚΕ,  να κάνουν  το βήμα δυναμώνοντας το ΚΚΕ παντού, ενισχύοντας και οικονομικά την καθημερινή του δράση, τη μεγάλη προσπάθεια να αντεπιτεθούμε μαζί στη «βαρυχειμωνιά» που μας ετοιμάζουν οι κυβερνήσεις και η ΕΕ για να κρατήσουν το κεφάλαιο στην ζεστασιά του.     

Μαζί θα οργανώσουμε τον αναγκαίο, αποφασιστικό αγώνα για να υπερασπιστούμε την κατοικία, το εισόδημα και τη ζωή τον λαϊκών οικογενειών, ενάντια στην ακρίβεια, στην ενεργειακή φτώχεια, στους πλειστηριασμούς. Για πραγματικές αυξήσεις στους μισθούς, στις συντάξεις, για την κάλυψη των ζωτικών αναγκών του λαού και των παιδιών του στην υγεία, τη μόρφωση, τον πολιτισμό.

Η οικονομική ενίσχυση του ΚΚΕ αποτελεί συμβολή στη λαϊκή πάλη για να πληθύνουν οι εστίες αγώνα σε όλη την Ελλάδα, γίνεται όπλο στα χέρια του λαού, για να δώσουμε με επιτυχία όλες τις μάχες, να αλλάξουν οι συσχετισμοί παντού: από τα σωματεία και τους συλλόγους έως τις βουλευτικές και δημοτικές – περιφερειακές εκλογές.

Για να αντιμετωπίσουμε την καταστολή, τις παρακολουθήσεις, την χειραγώγηση, για να αντιπαλέψουμε τη σάπια ιδεολογία, τα σάπια πρότυπα και θεωρίες του συστήματος, για να φωτίσει «το μεγάλο, το ωραίο και το συγκλονιστικό» το νου και την καρδιά μας. Ο ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΣ!

Οι δεσμοί του ΚΚΕ με τον λαό είναι δεσμοί αγώνων, θυσιών και αλληλεγγύης. Τους διευρύνουμε, τους κάνουμε πιο γερούς, δίνουμε με επιτυχία τις μεγάλες μάχες που είναι μπροστά μας.

 

26-10-2022

Τ.Ε. ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: