Πέμπτη 13 Μαΐου 2021

Συνάντηση Δημάρχου Λεβαδέων κ. Ιωάννη Δ. Ταγκαλέγκα με την Προέδρο της Αντικαρκινικής Εταιρείας Παραρτήματος Λιβαδειάς κ. Στέλλα Ταπανλή

 


Ο Δήμαρχος Λεβαδέων κ. Ιωάννης Δ. Ταγκαλέγκας συναντήθηκε σήμερα Πέμπτη, 13 Μαΐου 2021 με την Πρόεδρο της Αντικαρκινικής Εταιρείας Παραρτήματος Λιβαδειάς, κ. Στέλλα Ταπανλή και συζήτησαν σχετικά με την πρόταση που είχε θέσει προ ολίγων εβδομάδων η Αντικαρκινική Εταιρεία για την υλοποίηση εμβολιαστικού κέντρου Covid-19 στο κτηριακό τους χώρο.

Ο κ. Ταγκαλέγκας τόνισε ότι μετά την αύξηση των εμβολιαστικών γραμμών στην Λιβαδειά, η πρόταση παραμένει ως εφεδρεία για το επόμενο διάστημα.
Ευχαρίστησε ιδιαίτερα την Πρόεδρο και το Διοικητικό Συμβούλιο της Αντικαρκινικής Εταιρείας, λέγοντας ότι είναι πολύτιμοι ‘‘σύμμαχοι’’ σ’ αυτές τις δύσκολες στιγμές, καθώς με την στήριξη και την προσπάθεια τους συνεχίζουν να βοηθούν καθημερινά για την καλυτέρευση της υγείας των συμπολιτών μας.
Τέλος, ο Δήμαρχος Λεβαδέων δήλωσε ότι θα στέκεται στο πλευρό κάθε δράσης της Αντικαρκινικής Εταιρείας, που στοχεύει στην προάσπιση και την προαγωγή της δημόσιας υγείας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: