Τετάρτη 5 Μαΐου 2021

Συλλυπητήρια ανακοίνωση από τον Σύλλογο Διδασκόντων του 1ου Γυμνασίου Ορχομενού για την απώλεια του Δντη του 2ου Γυμνασίου Ορχομενού π. Χαράλαμπου Χατζηχαραλάμπους

 ΘΕΡΜΑ ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ

Οι εκπαιδευτικοί του 1ου Γυμνασίου Ορχομενού εκφράζουμε τη βαθειά θλίψη μας για την απώλεια του αγαπημένου μας παπα-Χαράλαμπου στη αγαπημένη του και άξια σύντροφο της ζωής του Μαρία και στα παιδιά του.

Όλες οι λέξεις είναι φτωχές και λίγες για να περιγράψουν τον ΑΝΘΡΩΠΟ και ΑΞΙΟ ΙΕΡΕΑ που επί τόσα χρόνια με το έργο του, τις ακούραστες προσπάθειες του και τη στάση ζωής του ήταν δίπλα και μαζί σε όποιον είχε ανάγκη και σε όποιον ζητούσε τη βοήθεια του. 

Η εκκλησία της Παναγίας, τα σχολεία του Ορχομενού, ολόκληρος ο Δήμος Ορχομενού αλλά και ευρύτερα τον γνώριζαν. Πάντα με τον καλό του λόγο, την αγάπη, το χαμόγελο, την υπομονή, τη συγκατάβαση και τη μεγάλη του αντοχή.

Έφυγε από κοντά μας ο καλός μας φίλος, συμπαραστάτης, υποστηρικτής και βοηθός σε κάθε μας δυσκολία και ανάγκη π. Χαράλαμπος. Θα λείψει σε όλους μας, αλλά θα είναι μαζί μας στις σκέψεις μας και στις προσευχές μας.

Αγαπημένε μας πατέρα Χαράλαμπε, φίλε και συμπαραστάτη καλό κατευόδιο στο ταξίδι σου προς τον ΘΕΟ που πάντα αγαπούσες και υπηρέτησες σε όλη τη ζωή σου. Καλό Παράδεισο.

Ο Σύλλογος Διδασκόντων του 1ου Γυμνασίου Ορχομενού.

Δεν υπάρχουν σχόλια: