Τετάρτη 21 Αυγούστου 2019

Την λειτουργία των λυκειακών τάξεων του Κυριακίου αναδεικνύει ο Βουλευτής κ. Γιώργος Μουλκιώτης

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Βουλευτής Βοιωτίας με το Κίνημα Αλλαγής, κ. Γιώργος Μουλκιώτης, κατέθεσε σήμερα στη Βουλή αναφορά με θέμα τη λειτουργία Λυκειακών τάξεων του Κυριακίου Βοιωτίας. Στην αναφορά, ο βουλευτής αναδεικνύει το αίτημα των Συλλόγων Γονέων Γυμνασίου & Λυκειακών Τάξεων, Δημοτικού Σχολείου και Νηπιαγωγείου Κυριακίου Βοιωτίας, του Προέδρου και του Δ.Σ. της Δημοτικής Ενότητας Κυριακίου Βοιωτίας αλλά και των λοιπών φορέων και συλλόγων της εν λόγω Δημοτικής Ενότητας, που με έγγραφό τους, εκφράζουν την ανησυχία και κρούουν τον κώδωνα κινδύνου για την απόφαση της Περιφερειακής Διευθύντριας Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας να μη συμπεριληφθούν οι Λυκειακές τάξεις του Κυριακίου Βοιωτίας στα εγκεκριμένα ολιγομελή τμήματα ομάδων προσανατολισμού για το σχολικό έτος 2019 – 2020.
Επιπλέον, επισημαίνει ότι στο έγγραφο αναφέρονται οι λόγοι για του οποίους αιτιολογημένα επιβάλλεται η λειτουργία των Λυκειακών τάξεων του Κυριακίου Βοιωτίας αλλά και οι αρνητικές συνέπειες που δύναται να επιφέρει η εν λόγω απόφαση. 
Τέλος, ο βουλευτής ζητάει από την Υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων την άμεση αντιμετώπιση και τη θετική επίλυση του αιτήματος. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: