Κυριακή 11 Αυγούστου 2019

Προπονητη-Παιδαγωγό πρότυπο χαρακτηρίζει τον Ορχομένιο κ. Αργύρη Κουβάρα ο Σύλλας Αιδηψού και ανανέωσε τη συνεργασία μαζί του!

Ο Ορχομένιος προπονητής Αργύρης Κουβάρας θα είναι και την επόμενη χρονιά στον πάγκο του Σύλλα Αιδηψού ανανεώνοντας τη συνεργασία του με την ομάδα της Β. Εύβοιας μετά από την ολοκλήρωση μιας τρομερής σεζόν, που έφερε το Σύλλα μεταξύ άλλων για πρώτη φορά στην ιστορία του στην 3η θέση στην Ελλάδα στην τελική φάση του Πανελλήνιου πρωταθλήματος κορασίδων! Ο Αργύρης Κουβάρας εκτός από τις κορασίδες οδήγησε και το τμήμα Νεανίδων επίσης στην τελική εξάδα του Πανελλήνιου πρωταθλήματος!
Η ανακοίνωση του Σύλλα: ‘‘Ο Αργύρης Κουβάρας έφερε στο σύλλογο μας τη μεγαλύτερη διάκριση που είχε ποτέ, κατακτώντας με το τμήμα κορασίδων την 3η θέση στην Ελλάδα. Δε θα μπορούσε να μην είναι κοντά μας και την νέα σεζόν 2019-2020. Με ιδιαίτερη χαρά σας ανακοινώνουμε πως ο Αργύρης Κουβάρας θα προπονεί και θα κοουτσάρει τα γυναικεία τμήματα και ακαδημίες του συλλόγου μας και τη νέα αγωνιστική περίοδο 2019-2020. Καλή αγωνιστική σεζόν Αργύρη. Ένας Προπονητης-Παιδαγωγός πρότυπο τόσο για τα παιδιά , όσο και για εμάς, ο οποίος κατάφερε με ταπεινότητα και αμέτρητες ώρες δουλειάς στο γήπεδο να οδηγήσει το σύλλογο στην πιο επιτυχημένη του χρονιά , γράφοντας χρυσές σελίδες στην ιστορία του Σύλλα Αιδηψου και πετυχαίνοντας την πανελλήνια αναγνώριση του, συμμετέχοντας στην τελική εξάδα του Πανελληνιου Νεανίδων και κατακτώντας την τρίτη θέση και το χάλκινο μετάλλιο στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Κορασίδων. Κόουτς, σε ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη που μας δείχνεις ώστε να πορευτούμε μαζι και τη νέα χρονιά”. Πηγή https://www.stereabasket.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια: