Τρίτη 27 Αυγούστου 2019

Στα φοιτητικά του χρόνια γύρισε ο νέος Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας – Τι ευχήθηκε στη νεολαία που πέτυχε στις Πανελλαδικές!


Με μια πολύ ανθρώπινη ανάρτηση, ο νέος Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας κ. Φάνης Σπανός – που αύριο θα ορκιστεί και επίσημα στην Λαμία- ευχήθηκε στους νέους και τις νέες που πέτυχαν την εισαγωγή τους σε Πανεπιστημιακές σχολές της επιλογής τους.
«Θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους νέους, φίλους και φίλες, που από σήμερα ξεκινάτε τη φοιτητική σας ζωή! Κι αν όχι, τότε θα δώσετε μια ακόμη ευκαιρία στον εαυτό σας, ή θα χαράξετε ένα άλλο, εξίσου ενδιαφέρον μονοπάτι!
Τα επόμενα χρόνια θα κερδίσετε πολύτιμες γνώσεις, αλλά και ανεπανάληπτες εμπειρίες. Από μαθητές θα γίνετε επιστήμονες και από παιδιά, πολίτες.
Μόνη μου συμβουλή... Κάντε το να αξίζει! Είναι στο χέρι σας!» γράφει στην προσωπική του σελίδα στο fb, συνοδεύοντας μάλιστα την ανάρτησή του με μια φωτογραφία από το προσωπικό του αρχείο, τότε που ήταν και εκείνος πρωτοετής στην Πολυτεχνική Σχολή ΔΠΘ, το 2001 στην Ξάνθη, φωτογραφία που συνόδευσε με τον χαρακτηρισμό …« Αξέχαστη! » .

Δεν υπάρχουν σχόλια: