Τρίτη 13 Αυγούστου 2019

11,5 χιλ. τα πύρινο μέτωπο στην Εύβοια – Αποκλειστικές εικόνες – Σε πλήρη εξέλιξη ο σχεδιασμός της Πολιτικής Προστασίας παρουσία των κκ. Μπακογιάννη και Σπανού






Εκατοντάδες πυροσβέστες και σύσσωμος ο κρατικός μηχανισμός θα παλέψουν να περιορίσουν την μεγάλη πυρκαγιά που κατακαίει από τις 3 τα χαράματα της Τρίτης παρθένο πευκοδάσος στον Δήμο Διρφύων – Μεσσαπίων.  Με την πολιτεία να συνδράμει στο έργο της Περιφέρεια, στόχο είναι να κινηθούν με  βάση  τον σχεδιασμό  που εκπόνησαν η Πυροσβεστική και η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας για την ανάσχεση της τεράστιας πυρκαγιάς. Το ORCHOMENOS PRESS έχει κατ` αποκλειστικότητα εικόνες από την προετοιμασία των βραδύνων επιχειρήσεων με τους κκ. Κώστα Μπακογιάννη και Φάνη Σπανό να συντονίζουν τις τελευταίες κινήσεις. 







Μαζί τους και πολλά ακόμη στελέχη της Περιφέρειας Στερεάς και Περιφερειακοί Σύμβουλοι της Εύβοιας όπως ο κκ. Βαγγέλης Κούκουζας και Δημήτρης Βουρδάνος  αλλά και η Αντιπεριφερειάρχης Εύβοιας κα Φανή Παπαθωμά που ήταν για ώρες και στα Ψαχνά, όπως και ο Αντιπεριφερειάρχης Πολιτικής Προστασίας κ.  Θανάσης Καρακάντζας.
Μάλιστα, με την συνδρομή και της Π.Ε. Βοιωτίας χωματουργικά μηχανήματα που μεταφέρθηκαν άνοιξαν αντιπυρικές ζώνες περιφερειακά των σπιτιών στα Ψαχνά και στην γύρω περιοχή.




Έντονη είναι η παρουσία ομάδων ΔΙΑΣ που έφτασαν και από την Αττική προκειμένου να ενισχύσουν με περιπολίες το σχέδιο που έχει εκπονηθεί.
Η πυρκαγιά έχει τρία μέτωπα τα οποία εκτείνονται στα 11,5 χιλιόμετρα…

Δεν υπάρχουν σχόλια: