Δευτέρα, 3 Δεκεμβρίου 2018

Ο Δήμαρχος Θηβαίων κ. Σπύρος Νικολάου απαντά στον κ. Γιώργο Αναστασίου


Ο Δήμαρχος Θηβαίων κ. Σπύρος Νικολάου (αριστερά)
και ο Υπ. Δήμαρχος Θηβαίων κ. Γιώργος Αναστασίου (δεξιά)
Τη άμεση απάντηση του Δημάρχου Θηβαίων κ. Σπύρου Νικολάου, προκάλεσε η αρχική δήλωση - ανακοίνωση της υποψηφιότητας του κ. Γιώργου Αναστασίου για τον Δήμο Θηβαίων (,https://orchomenos-press.blogspot.com/2018/11/blog-post_931.html)  την οποία ο πρώτος την εξέλαβε ως άκρως απαξιωτική για το παραγόμενο έργο του όλη την προηγούμενη 8ετία. 
Η απάντηση Νικολάου έχει αναλυτικά ως εξής:
Ο κ. Αναστασίου μετά τη δημοσιοποίηση της υποψηφιότητάς του για τη θέση του Δημάρχου Θηβαίων, με νεώτερη δήλωσή του υποστηρίζει ότι η Θήβα βρίσκεται ένα στάδιο πριν από τον γκρεμό και εμφανίζει εαυτόν ως Σωτήρα της.
Πως στοιχειοθετεί ότι η πόλη μας βρίσκεται κοντά στον γκρεμό; Γνωρίζει την κατάσταση και το έργο που επιτελείται οκτώ (8) χρόνια στον Δήμο; Γιατί εδώ και πολλούς μήνες προσπαθεί να προσεταιρισθεί δημοτικούς και τοπικούς συμβούλους της πλειοψηφούσας παράταξης, αυτούς που κατά τους ισχυρισμούς του έφεραν την πόλη μας κοντά στον γκρεμό;
O κ. Αναστασίου αποδεικνύεται ανεπαρκής μόλις από τα πρώτα βήματά του. Η μέχρι σήμερα αξιοπρεπής στάση μας απέναντί του σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να εκλαμβάνεται ως αδυναμία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

www.endelfoisonline.gr