Δευτέρα 24 Δεκεμβρίου 2018

Χριστούγεννα στη Λιβαδειά - Παιδική Θεατρική Παράσταση

 
Ποιος δεν ξέρει τα παραμύθια των Αδελφών Γκριμμ «Κοκκινοσκουφίτσα», «Ωραία Κοιμωμένη», «Χιονάτη», «Χάνσελ και Γκρέτελ», «Τα Καλικαντζαράκια» και πολλά πολλά άλλα. Παραμύθια που άντεξαν στο χρόνο, ανέθρεψαν ολόκληρες γενιές και αποτελούν μέρος της παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς.
Η παιδική θεατρική παράσταση προσκαλεί τα παιδιά να ανακαλύψουν τον μαγικό κόσμο των παραμυθιών και να μπουν σ’ αυτόν.
Νεράιδες, ζώα, ξωτικά, θαυματουργά δαχτυλίδια, περίεργα πουλιά, βασιλιάδες, μάγισσες, πρίγκιπες, πριγκίπισσες, Καλικάντζαροι αποτελούν το πολύχρωμο σκηνικό των παραμυθιών σε μια διαδραστική παράσταση μέσα σε αληθινές λίμνες με νερό, δέντρα, εντυπωσιακά κοστούμια και υπέροχες μουσικές.
Η αξία της αγάπης, της αλληλεγγύης, της αποδοχής, της γενναιοδωρίας, της πίστης στον εαυτό μας, της εξυπνάδας έναντι της δύναμης αλλά και η σημασία του καλού είναι μερικά από τα μηνύματα των παλιών αυτών λαϊκών παραμυθιών, που τροφοδοτούν τη φαντασία και ενθαρρύνουν τα παιδιά να πιστέψουν στις αξίες της ζωής χτίζοντας τη δική τους προσωπικότητα.
Τη σκηνοθεσία υπογράφει ο ηθοποιός ΦΩΤΗΣ ΣΠΥΡΟΣ, ο οποίος συμπρωταγωνιστεί με τον ΒΥΡΩΝΑ ΚΟΛΑΣΗ. Την μετάφραση και διασκευή υπογράφει ο λογοτέχνης και θεατρικός συγγραφέας ΠΑΥΛΟΣ ΜΑΤΕΣΙΣ, ενώ τη μουσική υπογράφει η  γνωστή συνθέτης ΕΛΕΝΗ ΚΑΡΑΪΝΔΡΟΥ.
Μια θεατρική παράσταση, για κάθε ηλικία, που δεν πρέπει να χάσετε.
Σάββατο 29 Δεκεμβρίου 2018, στο κινηματογράφο Φίλιππο, στις 12.00 το μεσημέρι. Είσοδος ελεύθερη  …  και το ταξίδι ξεκινά!

Δεν υπάρχουν σχόλια: