Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2018

Το Χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού επισκέφθηκε ο Bουλευτής κ. Νίκος Θηβαίος


Το Χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού επισκέφτηκε ο βουλευτής Ν. Θηβαίος, όπου συναντήθηκε με τον νέο Δ/ντή, κ. Χονδρό, στελέχη και εργαζόμενους της ΕΤΑΔ. Ενημερώθηκε για τις νέες εκσυγχρονισμένες εγκαταστάσεις, το πρόγραμμα λειτουργίας αλλά και τις προοπτικές του Χιονοδρομικού Κέντρου Παρνασσού.


Το Χιονοδρομικό Κέντρο λειτουργεί φέτος με αυτεπιστασία της ΕΤΑΔ και, όπως τονίστηκε από όλους, είναι απαραίτητος ο καλύτερος δυνατός συντονισμός της ΕΤΑΔ, των στελεχών της στο ΧΚΠ, της Περιφέρειας, της Τροχαίας και του Δήμου. Οι καλές προοπτικές με τις οποίες ξεκινά φέτος τη λειτουργία του το ΧΚΠ αποτελούν και ένα στοίχημα για τη συνέχεια ώστε ο Παρνασσός να αναπτύξει στο μέγιστο τις αναπτυξιακές δυνατότητες που έχει στον τομέα του τουρισμού αλλά και στην αθλητική χιονοδρομία.
Ο βουλευτής τόνισε ότι είναι στη διάθεση των στελεχών της ΕΤΑΔ και της αυτοδιοίκησης αλλά και των επαγγελματικών φορέων της περιοχής ώστε να υλοποιηθούν οι αναπτυξιακοί στόχοι που έχουν τεθεί για την ευρύτερη περιοχή του Παρνασσού.


Δεν υπάρχουν σχόλια: