Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2018

Προσφορά αστυνομικών της περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας σε ιδρύματα


Η Ελληνική Αστυνομία, εν όψει των εορτών των Χριστουγέννων και του Νέου Έτους, διοργάνωσε πανελλήνια εθελοντική συγκέντρωση ειδών (τρόφιμα, είδη ένδυσης και καθαριότητας, φάρμακα, παιχνίδια, σχολικά είδη κ.λ.π.), με σκοπό την ενίσχυση φιλανθρωπικών Ιδρυμάτων σε όλη την χώρα.

Στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, οι Διευθύνσεις Αστυνομίας Βοιωτίας, Ευβοίας, Ευρυτανίας, Φθιώτιδας και Φωκίδας, προσέφεραν τρόφιμα, είδη ένδυσης και άλλα αγαθά, η συγκέντρωση των οποίων πραγματοποιήθηκε από το υστέρημα του αστυνομικού προσωπικού, ως μία συμβολική χειρονομία αλληλεγγύης, συμπαράστασης και αγάπης προς τους συνανθρώπους μας, οι οποίοι μας έχουν ανάγκη.
Συγκεκριμένα, ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Στερεάς Ελλάδας, Ταξίαρχος Αστέριος Μαντζιώκας και ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Φθιώτιδας, Αστυνομικός Διευθυντής Μιχαήλ Τσάτσης, συνοδευόμενοι από τους προέδρους τοπικών Συνδικαλιστικών Ενώσεων του Σώματος, επισκέφθηκαν το Μητροπολίτη Φθιώτιδας, Νικόλαο και προσέφεραν τρόφιμα και είδη καθαριότητας που συγκέντρωσε το προσωπικό της Διεύθυνσης Αστυνομίας Φθιώτιδας, για την ενίσχυση του Γενικού Φιλόπτωχου Ταμείου της Ιεράς Μητροπόλεως Φθιώτιδας.
Ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Βοιωτίας, Αστυνομικός Διευθυντής Νικόλαος Τρικαλίτης, συνοδευόμενος από αντιπροσωπεία αστυνομικών και τον Πρόεδρο τοπικής Συνδικαλιστικής Ενώσεως του Σώματος παρέδωσαν στο Γηροκομείο Ορθοδόξου Χριστιανικής Ενώσεως Κυριών, στη Θήβα Βοιωτίας, τρόφιμα, είδη ένδυσης, πρώτης ανάγκης και καθαριότητας, που συγκέντρωσε το προσωπικό της Διεύθυνσης Αστυνομίας Βοιωτίας.
Ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ευβοίας, Αστυνομικός Διευθυντής Απόστολος Κουφός, προσέφερε τρόφιμα και είδη ένδυσης που συγκέντρωσε το προσωπικό της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ευβοίας, σε εκπρόσωπο του Συλλόγου «το Χαμόγελο του Παιδιού», το οποίο εδρεύει στη Χαλκίδα.
Ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Φωκίδας, Αστυνομικός Διευθυντής Παναγιώτης Κατσιάμπας, συνοδευόμενος από τους βοηθούς του, Αστυνομικούς Διευθυντές Γεώργιο Καραχάλιο και Ιωάννη Σταματέλλο, παρέδωσαν τρόφιμα, είδη ένδυσης και καθαριότητας, που συγκέντρωσε το προσωπικό της Διεύθυνσης Αστυνομίας Φωκίδας, για την ενίσχυση του Γενικού Φιλόπτωχου Ταμείου της Ιεράς Μητροπόλεως Φωκίδας.
Τέλος ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ευρυτανίας, Αστυνομικός Υποδιευθυντής Ιωάννης Νικοπολίδης, προσέφερε τρόφιμα και είδη ένδυσης που συγκέντρωσε το προσωπικό της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ευρυτανίας, για τη ενίσχυση του Φιλόπτωχου Ταμείου του Ιερού Ναού Ευρυτάνων Αγίων στο Καρπενήσι.
Στελέχη και εκπρόσωποι των ανωτέρω φιλανθρωπικών Ιδρυμάτων, Συλλόγων και Φορέων, εξέφρασαν τις θερμές τους ευχαριστίες και ευχήθηκαν καλές γιορτές στις γυναίκες και τους άνδρες της Ελληνικής Αστυνομίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: