Δευτέρα 24 Δεκεμβρίου 2018

Κάλαντα στο σπίτι του Αι Βασίλη στη Λιβαδειά


Η Δήμαρχος Λεβαδέων κ. Γιώτα Πούλου επισκέφθηκε την Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2018 το Ειδικό Νηπιαγωγείο Λιβαδειάς προσφέροντας ηλεκτρικές συσκευές που θα διευκολύνουν την εύρυθμη λειτουργία του και αντάλλαξε ευχές με τα παιδιά και τους εκπαιδευτικούς.


Στη συνέχεια η Δήμαρχος άκουσε τα κάλαντα από μαθητές και μαθήτριες του Μουσικού Σχολείου Λιβαδειάς, συνοδευόμενη από τους Αντιδημάρχους κ.κ. Χρήστο Κυπραίο και Πανωραία Κοσμίδη, στο κτίριο της Νεροτριβής.
Οι μαθητές του Μουσικού σχολείου συνοδεύονταν από τη Διευθύντρια κ. Παρασκευή Κοροπούλη και από εκπαιδευτικούς,  με τους οποίους η Δήμαρχος αντάλλαξε ευχές για καλή και δημιουργική χρονιά.



Χριστούγεννα στη Λιβαδειά - Εργαστήρι του Αη Βασίλη

Ο Δήμος Λεβαδέων σας ενημερώνει ότι η Δημοτική Κοινότητα Λιβαδειάς θα πραγματοποιήσει δράσεις για τα παιδιά από Πέμπτη 27/12/2018 – 03/01/2019 στο κτίριο της Νεροτριβής. Το Εργαστήρι του Αη Βασίλη θα λειτουργεί  από τις 11.00 – 14.00 τις εξής ημέρες:

Πέμπτη  27/12
“Ευχές .... στο δένδρο και γράμμα στον Αη Βασίλη”
Παρασκευή 28/12
“Κράτα μου ….. την σελίδα” ο σελιδοδείκτης κρατάει την σελίδα από 10 παραμύθια και έχουμε ένα νέο παραμύθι
Σάββατο 29/12
“Το παραμύθι που …. πλάθεται” φτιάχνουμε στολίδια από ζυμάρι και πλάθουμε μια ιστορία
Κυριακή  30/12
Ο Αη Βασίλης ψάχνει για βοηθούς”  θεατρικό παιχνίδι
Πέμπτη   03/01
Τα γούρια των αθλητών ΑμεΑ του ΑΚΟΛ και τα αστεράκια των Ουράνιων Ευχών”  


Υπεύθυνη δράσεων: κ. Καλέγκα Ελευθερία με την υποστήριξη των κ.κ. Ανέστη Στέφη, Τσιροπούλα Μαρία και Τουλουμενίδου Ελένη

Δεν υπάρχουν σχόλια: