Τετάρτη 26 Δεκεμβρίου 2018

Vocal coach o Ορχομένιος ερμηνευτής Θανάσης Βούτσας στο «The Voice of Greece»



«Ένας όμορφος κύκλος έφτασε στο τέλος του…  Η συμμετοχή μου ως vocal coach με έφερε σε συνεργασία με πολύ ταλαντούχα παιδιά, γεμάτα όνειρα και αγάπη για τη μουσική και το τραγούδι»… Μ` αυτά τα λόγια, ο Ορχομένιος ερμηνευτής και τραγουδοποιός κ. Θανάσης Βούτσας, ανακοίνωσε μέσα από τα social media τη συμμετοχή του στην ολοκλήρωση του επιτυχημένο τηλεοπτικού μουσικού προγράμματος «The Voice of Greece» στο ΣΚΑΙ.


«Ευχαριστώ από καρδιάς κάθε έναν εντός και εκτός ομάδας (αδύνατον να αναφέρω καθέναν από εσάς ξεχωριστά)! Εύχομαι σε όλους σας κάθε καλό! Το άσβεστο πάθος σας και η ανάγκη σας για δημιουργία είναι αυτό που μένει σαν ανάμνηση στο μυαλό και στην ψυχή μου. Τέλος, θέλω να ευχαριστήσω ιδιαιτέρως τον Τόνυ Κονταξάκη και την Μαρία Δρούζαια την εμπιστοσύνη και τη φροντίδα των πάντων, κυριολεκτικά. Και φυσικά τα παιδιά που βλέπετε στη φωτογραφία, τους αγαπώ πλέον πολυ! Καλές γιορτές με υγεία για όλους.  Θ»
 
Μπράβο κι` εμάς φίλε Θανάση! 
Καλή συνέχεια στα σχέδιά σου!!

lemonia 2
Μετά από μια σειρά από μοναδικές και εντυπωσιακές εμφανίσεις στη σκηνή του The Voice of Greece, η Λεμονιά Μπέζα αναδείχθηκε τελικά η μεγάλη νικήτρια του 5ου κύκλου του δημοφιλούς μουσικού talent show, κερδίζοντας ένα δισκογραφικό συμβόλαιο με τη Minos EMI / Universal.  
Δείτε την εμφάνισή της στον τελικό του The Voice: «Πάμε Μια Βόλτα Στο Φεγγάρι»

Δεν υπάρχουν σχόλια: