Δευτέρα 31 Δεκεμβρίου 2018

Κυρ. Μητσοτάκης: Η Ελλάδα θα αποκτήσει κυβέρνηση που θα ανταποκρίνεται στις προσδοκίες των πολιτών

Την πεποίθηση του ότι «η Ελλάδα θα υπερβεί τον λαϊκισμό και θα αποκτήσει μια κυβέρνηση που θα ανταποκρίνεται στις δυνατότητες και τις προσδοκίες των πολιτών της» εκφράζει ο Κυριάκος Μητσοτάκης, σε δηλώσεις του στο Γερμανικό Πρακτορείο Ειδήσεων.
Σύμφωνα με τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης, τα κόμματα του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος πρέπει να δώσουν τέλος στον λαϊκισμό και τις δυνάμεις των άκρων. «Αυτό είναι το καθήκον της μεγάλης πολιτικής οικογένειας της Ευρώπης» δήλωσε ο κ. Μητσοτάκης, ενόψει των Ευρωεκλογών του Μαΐου του 2019.
«Το 2019 θα είναι μια σημαντική χρονιά για την Ευρώπη. Η Νέα Δημοκρατία, το CSU κι όλα τα κόμματα που ανήκουν στη μεγάλη πολιτική οικογένεια του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος (ΕΛΚ), έχουν την υποχρέωση όχι απλώς να αντισταθούν στον λαϊκισμό και τις δυνάμεις των άκρων, αλλά να εκφράσουν τις ανάγκες της εποχής μας» ανέφερε ο κ. Μητσοτάκης, «για να πορευτούμε όλοι μαζί με ανοιχτό πνεύμα για μια Ευρώπη που βρίσκεται κοντά στους πολίτες της, ανταγωνιστική και ισχυρή στη διεθνή σκηνή».
Σύμφωνα με τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, το 2019 θα είναι επίσης και μια σημαντική χρονιά για την Ελλάδα.
Όπως εξήγησε στο Γερμανικό Πρακτορείο Ειδήσεων, το αργότερο έως τον Σεπτέμβριο, ένα νέο κοινοβούλιο θα εκλεγεί στη χώρα, η οποία έχει πληγεί σοβαρά από τη χρηματοπιστωτική κρίση. «Οι εκλογές θα μπορούσαν να γίνουν και νωρίτερα» σημείωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης. «Είμαι βέβαιος ότι η χώρα μου θα υπερβεί τον λαϊκισμό και θα αποκτήσει μια κυβέρνηση που θα ανταποκρίνεται στις δυνατότητες και τις προσδοκίες των πολιτών της» κατέληξε ο κ. Μητσοτάκης στο Γερμανικό Πρακτορείο Ειδήσεων.
Στο σχετικό τηλεγράφημα, εκτός από τις δηλώσεις του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας για την Ελλάδα και την Ευρώπη, επισημαίνεται ότι όλες οι δημοσκοπήσεις δείχνουν πως η Νέα Δημοκρατία προηγείται κατά περίπου 10 ποσοστιαίες μονάδες του ΣΥΡΙΖΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: