Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2018

Με Χριστουγεννιάτικα κάλαντα από το Μουσικό Σχολείο Λιβαδειάς έγινε η βράβευση των παιδιών των εργαζομένων της Π.Ε.Βοιωτίας για την εισαγωγή τους στην Τριτοβάθμια Εκπ/ση


Την Περιφερειακή Ενότητα Βοιωτίας επισκέφθηκαν οι μαθητές και οι καθηγητές  του Μουσικού Γυμνασίου Λιβαδειάς  και την  Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε Βοιωτίας, Φανή Παπαθωμά, όπου έψαλαν με τη συνοδεία μουσικών οργάνων κάλαντα και χριστουγεννιάτικα τραγούδια, χάρισαν χαμόγελα και αντάλλαξαν ευχές με την Αντιπεριφερειάρχη, που υποδέχθηκε τα παιδιά με παραδοσιακό κέρασμα και τους ευχήθηκε καλά Χριστούγεννα και καλή πρόοδο.



 Στη συνέχεια το εορταστικό κλίμα έγινε ακόμα πιο ζεστό με τη βράβευση παιδιών των εργαζομένων  υπαλλήλων της Π.Ε. Βοιωτίας  , για την επιτυχία τους στις πανελλαδικές εξετάσεις  και την εισαγωγή τους  σε Ιδρύματα της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης.
       Τιμητικοί έπαινοι και δώρα απονεμήθηκαν από την Αντιπεριφερειάρχη και το Σύλλογο Εργαζομένων της Π.Ε. Βοιωτίας  στα παιδιά  Μήτση Σεμίνα, Φερφυρή Γρηγορία, Κολυπέρα  Μαριαλένα., Μίχου θεοδώρα, Φερεντίνο  Άγγελο  , Κόλλια Νίκο,
Μπαρκώση Χαράλαμπο και Καΐλη Ιωάννη, παρουσία των γονέων τους και υπαλλήλων της Π.Ε Βοιωτίας.
Η Αντιπεριφερειάρχης, Φανή Παπαθωμά σε δηλώσεις της τόνισε:
 «Είμαστε εδώ σήμερα για να παραλάβετε τον έπαινο σας. Για εμάς αυτός ο έπαινος συμβολίζει την αναγνώριση και το αποτέλεσμα της προσπάθειας που καταβάλλατε όλοι οι μαθητές, όχι μόνο πριν τις εισαγωγικές εξετάσεις, αλλά καθ’ όλη τη διάρκεια της σχολικής σας ζωής και ιδιαίτερα στις τάξεις του Λυκείου.
Ας είστε πρότυπο και για τους μαθητές του Μουσικού Σχολείου που είναι εδώ μαζί μας σήμερα.
Είναι αλήθεια ότι οι εποχές είναι δύσκολες, όμως με αισιοδοξία και με δυνατά εφόδια στις αποσκευές σας, είμαι βεβαία ότι θα μπορέσετε να αντιμετωπίσετε τις προκλήσεις  κατά μέτωπο, να μην παραιτηθείτε της προσπάθειας και να διεκδικήσετε με αξιώσεις μία θέση στο επαγγελματικό σας ταξίδι.
Εύχομαι σε όλους Χρόνια Πολλά και Καλή Χρονιά»


Δεν υπάρχουν σχόλια: