Σάββατο 22 Δεκεμβρίου 2018

Η Λειβαδίτισσα κα Βάντα Αγνιάδη ανέλαβε καθήκοντα Διευθύντριας Marketing για την Ελλάδα και την Aνατολική Ευρώπη της Barilla Hellas

Ένα νέο, δυναμικό στέλεχος προστίθεται στην ομάδα της Barilla Hellas, καθώς η Λειβαδίτισσα κα Βάντα Αγνιάδη - κόρη του Προέδρου του ΕΠΒ κ. Παναγιώτη Αγνιάδη - αναλαμβάνει καθήκοντα Διευθύντριας Marketing για την Ελλάδα και την Aνατολική Ευρώπη, αναφερόμενη στον Διευθύνοντα Σύμβουλο της εταιρείας κ. Γιώργο Σπηλιόπουλο.
Στα καθήκοντα της Βάντας Αγνιάδη περιλαμβάνονται η χάραξη και υλοποίηση της στρατηγικής marketing για τις μάρκες Misko και Barilla, καθώς και για τα υπόλοιπα προϊόντα του ομίλου Barilla που εμπορεύεται η εταιρεία τόσο στην ελληνική αγορά, όσο και στις υπόλοιπες χώρες της Ανατολικής Ευρώπης που έχει στην ευθύνη της. Με σπουδές Χημικού Μηχανικού στο Εθνικό Μετσόβειο Πολυτεχνείο και μεταπτυχιακά στο Engineering Business Management από το Πανεπιστήμιο του Warwick, η Βάντα Αγνιάδη, έχει καταγράψει μακρά και επιτυχημένη επαγγελματική πορεία σε διάφορες θέσεις ευθύνης στην Colgate – Palmolive.
Με την ευκαιρία της ανάληψης των νέων της καθηκόντων η Βάντα Αγνιάδηδήλωσε: «Είμαι ιδιαίτερα περήφανη που εντάσσομαι στην ομάδα μιας εταιρείας που ηγείται διαχρονικά στον κλάδο της. Την περηφάνια μου συνοδεύει η χαρά μου να δουλέψω με δύο ιστορικές μάρκες όπως η Misko και η Barilla και να ενισχύσω την ανάπτυξη και την ενδυνάμωση της ήδη ηγετικής παρουσίας τους, με όχημα τα μοναδικά τους χαρακτηριστικά: την αγάπη και τον σεβασμό στον καταναλωτή και την αδιαπραγμάτευτη προσήλωση στην ποιότητα».
Το ORCHOMENOS PRESS συγχαίρει την κα Αγνιάδη 
για την ανοδική της πορεία και της εύχεται "καλή δύναμη" στα νέα της καθήκοντά!  

Δεν υπάρχουν σχόλια: