Σάββατο 22 Δεκεμβρίου 2018

Επισκέψεις σε ιδρύματα της Βοιωτίας από τους αιρετούς και τις υπηρεσίες κοινωνικής μέριμνας της Π.Ε. Βοιωτίας

Τα ιδρύματα της Θήβας, Μ.Φ.Η. «Άγιος Αθανάσιος ο Μέγας», το Γηροκομείο ΟΧΕΚ και το Ίδρυμα Χρονίων Πασχόντων «Διακονία Αγάπης» καθώς και τα ιδρύματα της Λιβαδειάς , το Θεραπευτήριο Χρονίων Παθήσεων «Άγιος Βλάσιος, την Εστία Μητέρας και την Αγία Ταβιθά στη Λιβαδειά επισκέφθηκαν η Αντιπεριφερειάρχης Βοιωτίας, Φανή Παπαθωμά, μαζί με τον Αναπληρωτή Περιφερειάρχη, Φάνη Σπανό, τον Αντιπεριφερειάρχη Χωροταξίας & Περιβάλλοντος, Γιώργο Αναστασίου, τον Πρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου, Γιώργο Ψυχογιό, το Γιάννη Περγαντά, Αντιπεριφερειάρχη Κοινωνικής Αλληλεγγύης και την Δ/ντρια Δημόσιας Υγείας & Κοινωνικής Μέριμνας, Σοφία Καιτατζή, εν΄όψει των εορτών των Χριστουγέννων.


Μίλησαν με συνανθρώπους μας που φιλοξενούνται στα Ιδρύματα αυτά, άκουσαν τον πόνο και την ελπίδα του καθενός για τις Άγιες αυτές ημέρες, όπως και με τις Διοικήσεις των ιδρυμάτων και διαπιστώνοντας για άλλη μια φορά τις τις πολύ καλές συνθήκες διαβίωσης τους συνεχάρηκαν για την φροντίδα με την οποία περιβάλλουν τους τροφίμους, .
«Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας και όλοι εμείς συνεργαζόμαστε και δεσμευόμαστε να παραμείνουμε δίπλα στον δοκιμαζόμενο συμπολίτη μας. Σαν Περιφερειακή Ενότητα Βοιωτίας ολοκληρώσαμε τις ετήσιες επιχορηγήσεις στα ιδρύματα μας.
Στεκόμαστε στο πλευρό τους έμπρακτα και είναι για μας….οι δικοί μας παππούδες και οι δικές μας γιαγιάδες!!!» τόνισε σε δηλώσεις της η Αντιπεριφερειάρχης, Φανή Παπαθωμά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: