Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2018

Μαζική συμμετοχή από τα μέλη του Συλλόγου Γυναικών Ορχομενού «Νεφέλη» στην πρόσφατη ομιλία με θέμα την ψυχολογία και την υγεία!

 Με μαζικό ενδιαφέρον, τα μέλη του Συλλόγου Γυναικών Ορχομενού «Νεφέλη» παρακολούθησαν την περασμένη Τετάρτη, 28 Νοεμβρίου 2018, μια διπλή ενημερωτική ομιλία με κεντρικό θέμα προβληματισμό την ψυχολογία και τη σχέση της με την υγεία του σώματός μας, που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του ΔΣ του Δήμου Ορχομενού.

Ομιλήτριες ήταν η κα Γεωργία Κυπαράκου – Περγανά (Συμβουλευτική Ψυχολόγος) και η κα Φοίβη Ελευθεριάδη (Ρευματολόγος), δύο επιστήμονες που δραστηριοποιούνται στον τόπο μας και μετέδωσαν με απλό, απτό τρόπο τις γνώσεις τους, κυρίως όμως την εμπειρία τους μέσα από την σύνδεση που έχει η ψυχολογία με την γενικότερη κατάσταση της υγείας μας και το αντίστροφο.












Μετά τις ομιλίες τους, οι προσκεκλημένες του Συλλόγου δέχθηκαν ερωτήσεις και απάντησαν σε μια σειρά από παρεμβάσεις του κοινού, στοιχείο κι` αυτό της επιτυχημένης διοργάνωσης. 
Την βραδιά τίμησαν με την παρουσία τους ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Γιάννης Περγαντάς, ο τ. Βουλευτής κ. Γιάννης Καράμπελας, ο Πρόεδρος του ΔΣ κ. Λάμπρος Ρόδης, η τ. Αντιδήμαρχος Ακραιφνίας κα Έλενα Γεωργίου, η Δημοτική Σύμβουλος κα Βούλα Καράλη, ο πολιτευτής της ΝΔ κ. Παναγιώτης Περγαντάς, εκπρόσωποι Συλλόγων και φορέων της περιοχής μας, εν δυνάμει πρόσωπα που επιθυμούν την συμμετοχή τους στα κοινά  και πλήθος γυναικών που γέμισαν ασφυκτικά την αίθουσα.
 



Το ORCHOMENOS PRESS συγχαίρει το ΔΣ για την επιτυχημένη τους επιλογή! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: