Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου 2018

Στην αίθουσα Τελετών του Α.Π.Θεσσαλονίκης o Λαογραφικός Όμιλος Ορχομενού




Ο Λαογραφικός Όμιλος Ορχομενού  συμμετείχε στην επετειακή μουσικοχορευτική εκδήλωση για τα 10 χρόνια του Πολιτιστικού Συλλόγου Χαριλάου "Οι Τρεις Ιεράρχες" που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα Τελετών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης στις 2/12/2018. Ο «Λαογραφικός Όμιλος Ορχομενού»  παρουσίασε χορούς της Ρούμελης κι ενθουσίασε την κατάμεστη αίθουσα. Στη διάρκεια της εκδήλωσης τιμήθηκαν ο Παναγιώτατος Μητροπολίτης Θεσσαλονίκης κ.κ. Άνθιμος, ο Πρόεδρος της Ελληνοαμερικανικής Ένωσης & πρώην Γερουσιαστής των ΗΠΑ κ. Κρις Σπύρου και ο επιχειρηματίας κ. Αντώνης Χούτος.


  Ο «Λαογραφικός Όμιλος Ορχομενού» ευχαριστεί πολύ τις κυρίες Βίκυ Μωραΐτη και CélineLefort και το εργαστήρι Κεραμικής «ΙnSpiraCeramix» στον Ορχομενό για το έργο τους ,τις Τρεις Χάριτες, που φιλοτέχνησαν ειδικά για την συμμετοχή μας στην εκδήλωση για τα 10 χρόνια του Πολιτιστικού Συλλόγου Χαριλάου Θεσσαλονίκης και που εμείς προσφέραμε στον Σύλλογο που μας έκανε την τιμή να μας προσκαλέσει.

Ο "Λαογραφικος Ομιλος Ορχομενου" ευχαριστει πολυ τις κυριες Βικυ Μωραΐτη και Céline Lefort και το εργαστηρι Κεραμικης "ΙnSpira Ceramix" στον Ορχομενο για το εργο τους ,τις Τρεις Χαριτες,
 που φιλοτεχνησαν ειδικα για την συμμετοχη μας στην εκδηλωση
 για τα 10 χρονια του Πολιτιστικου Συλλογου Χαριλαου Θεσσαλονικης 
Τέλος, ευχαριστούμε θερμά τον Πολιτιστικό Σύλλογο Χαριλάου "Οι Τρεις Ιεράρχες" και ιδιαιτέρως τον πρόεδρο  κ. Γιώργο Βούλγαρη για την άψογη συνεργασία και φιλοξενία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: