Πέμπτη 18 Οκτωβρίου 2018

Ευχαριστήριο από τη ΜΟΤΟΛΕΣΧΗ Ορχομενού - Στα «Πέτρινα» στις 3 & 4 Νοεμβρίου το 1ο εκπαιδευτικό για την σεζόν 2018-2019


Αποτελεί  μια ομάδα εθελοντών που στόχο έχουν την διάδοση του αθλητισμού μέσω του δικυκλισμού καθώς και την ευαισθητοποίηση των νέων γύρω από την ασφαλή οδήγηση και τα μέτρα προστασίας των οδηγών. Ο λόγος για τη ΜΟΤΟΛΕΣΧΗ Ορχομενού, που έρχεται και πάλι στο προσκήνιο, οργανώνοντας μια νέα σειρά εκπαιδευτικών σεμιναρίων και στην πόλη μας.


Ειδικότερα, το 1ο εκπαιδευτικό για την σεζόν 2018-2019 με τίτλο «ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΠΡΟΗΓΜΕΝΗΣ ΟΔΗΓΗΣΗΣ (Ε.Π.Ο.) Α ΕΠΙΠΕΔΟΥ» θα πραγματοποιηθεί στις 3 & 4 Νοεμβρίου 2018 (Πληροφορίες: Παναγιώτης Γκικόπουλος τηλ 6973944709. Γιώργος Κραβαρίτης τηλ 6906107973).
Για το λόγο αυτό, πρόσφατα, παραχωρήθηκε από το ΔΣ ολόκληρο το κτήριο διοίκησης που υπάρχει στο συγκρότημα των «Πέτρινων», προκειμένου να μπορέσουν να αναπτύξουν ακόμη περισσότερο της δραστηριότητές τους.
«Ευχαριστούμε τον κ. Δήμαρχο Λουκά Υπερήφανο και το δημοτικό συμβούλιο για την παραχώρηση του κτιρίου στα πέτρινα (πρώην γραφεία Οργανισμού Κωπαΐδας) στον σύλλογο μας. Μ` αυτή την κίνηση μας βοηθάτε στο έργο που έχουμε αναλάβει για την ασφαλή οδήγηση!!!» αναφέρουν χαρακτηριστικά στην ανάρτησή του στη σελίδα τους στα social media.


Δεν υπάρχουν σχόλια: