Τετάρτη, 24 Οκτωβρίου 2018

Βοιωτικό «χρώμα» στην παγκόσμια έκθεση SIAL – Αγγελόπουλος και Νικολάου στο εστιατόριο του Enterprise GreeceΟλοκληρώνεται αύριο με  μεγάλη συμμετοχή από την Περιφέρειά μας, η μεγαλύτερη έκθεση  που φέρνει σε επαφή παραγωγούς και αγοραστές από όλο τον κόσμο, αποκαλύπτει τις τάσεις και τις καινοτομίες που διαμορφώνουν τη βιομηχανία τροφίμων του αύριο και παρέχει εξαιρετική απόδοση της επένδυσης και υψηλής ποιότητας αγοραστές.

Η έκθεση SIAL, που διεξάγεται κάθε δύο χρόνια, φέτος είχε και χρώμα … βοιωτικό, αφού – μεταξύ άλλων – στο εξαιρετικό εστιατόριο του Enterprise Greece μαγείρεψε η διάσημη ελληνίδα σεφ κα Ντίνα Νικολάου, με καταγωγή από την Κυρτώνη (Κολάκα). Εκεί την συνάντησε και ο Βοιωτός τεχνοκράτης και προϊστάμενος του Τμήματος Επενδυτικού Χαρτοφυλακίου της Enterprise Greece κ. Κωνσταντίνος Αγγελόπουλος.
«Οι Βοιωτοί ξέρουμε και να μαγειρεύουμε! Με την αγαπημένη σεφ Ντίνα Νικολάου που κατάγεται από την Βοιωτία, στο εξαιρετικό εστιατόριο του Enterprise Greece στην έκθεση Sial»  διαβάσαμε στην προσωπική του σελίδα στα social media.

Δεν υπάρχουν σχόλια: