Τρίτη, 30 Οκτωβρίου 2018

Aπάντηση δίνει η Παπαθωμά στην απόφαση διαγραφής της από το ΚΙΝΑΛ

Με αιχμηρό τρόπο αντέδρασε στην απόφαση ανάκλησης της κομματικής της ταυτότητας από το ΚΙΝΑΛ, η αντιπεριφερειάρχης Βοιωτίας Φανή Παπαθωμά. Επιμένει στην απόφασή της να στηρίξει την αυτοδιοικηιτκή ομάδα που την ανέδειξε αντιπεριφερειάρχη την προηγούμενη περίοδο, ταυτίστηκε με το ΠΑΣΟΚ των κοινωνικών αγώνων, των μεταρρυθμίσεων και των πολιτικών υπερβάσεων  και φωτογράφισε τους υπέθυνους των κομματικών εξελίξεων στη Στερεά.

Η ανακοίνωση της κ. Παπαθωμά:
Η συμμετοχή μου, για ακόμη μία φορά, σ΄ ένα αυτοδιοικητικό συνδυασμό με συνθετικό χαρακτήρα αποτελεί για μένα φυσική συνέχεια της αυτοδιοικητικής μου πορείας.
Μιας πορείας που προτάσσει τη συνεργασία, την ενότητα και τη συνεννόηση, χωρίς παρωπίδες και αγκυλώσεις.
Κανένα πρόσωπο δε μπορεί να διαγράψει τις ιδέες, τις αξίες και τα ιδανικά που πορεύτηκα και πορεύομαι ως σήμερα.
Οι ζωές δε διαγράφονται.
Οι αγώνες δε διαγράφονται.
Αλλά κυρίως, τα προβλήματα των πολιτών, δεν ξεπερνιούνται με διαγραφές προσώπων.
Μέσα μου έχω και θα έχω πάντοτε…
το ΠΑΣΟΚ των κοινωνικών αγώνων,
το ΠΑΣΟΚ των μεγάλων μεταρρυθμίσεων,
το ΠΑΣΟΚ των πολιτικών υπερβάσεων.
Η κοινωνία είναι πολύ πιο μπροστά από την πολιτική ανασφάλεια οποιουδήποτε επίδοξου υποψηφίου και μας αποδεικνύει καθημερινά ότι οι μοναχικοί δρόμοι στην αυτοδιοίκηση οδηγούν σε πολιτικά αδιέξοδα.
Από την πλευρά μου, θα συνεχίσω να υπηρετώ τους πολίτες της Βοιωτίας με συνέπεια και αξιοπρέπεια και με μια ομάδα που από το 2014 αποφάσισε ότι θα πάει κόντρα σε όλα αυτά που μας χωρίζουν. Με μία ομάδα που με το έργο της και τη σύνθεση των δυνάμεων της κατάφερε να κερδίσει την εμπιστοσύνη των ανθρώπων της Στερεάς, πέρα και πάνω από την πολιτική ταυτότητα του καθενός.
Καλή Επιτυχία σε όλους τους υποψηφίους.

Λίγο αργότερα, μέσω της σελίδας της στα social media, μας θύμισε την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς της, τον Μάρτιο του  2014... 

Μια εικόνα , χίλιες λέξεις λένε !!
Επειδή όμως οι λέξεις μένουν.. προχωράω με την συνείδηση μου καθαρή ,για ότι ΜΑΖΙ στην Περιφέρεια Στερεάς καταφέραμε και κάναμε , πέρα από κομματικές ταμπέλες .. μακρυά από κομματικές πειθαρχίες !!  Κοιτάζοντας λοιπόν δεξιά και αριστερά .. βλέπω το παρόν και το μέλλον της Περιφερειακής μας Ενότητας ..με μια Περιφερειακή ομάδα που έμαθε :
*Να συνθέτει και όχι να αποδομεί
*Να προσθέτει και όχι να αφαιρεί
*Να πολλαπλασιάζει και όχι να διαιρεί
Συνεχίζουμε με μια Περιφερειακή ομάδα που επίκεντρο έχει τον πολίτη .. και τις ανάγκες του , μακρυά από επίδοξες φιλοδοξίες !!  Συνεχίζουμε ...

Δεν υπάρχουν σχόλια: